2777
2789

اره این ازدواج برای من عجیب بود 

دختری که تازه کنکور داده بود و دانشگاه قبول شده بود یکی خواستگاریش کرد و عقدش کرد و جالب اینکه توی دوران عقد دختره همش یه شهر دیگه بود و خواستگارش هم خونه دختره میموند بعدشم که دیگه ازدواج کردن و دختره شاغل شد و الانم‌ منتظر به دنیا اومدن بچه شون هستن

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سالها جمکران رفتم با تمام آدابش، نزدیک ١٠ سال خوندن زیارت عاشورا با تمام روش‌ها ، چله حشر(ساده و اون ...

...اخ قلبم بدرد اومد خواهر 💔💔💔حالتو درک کردم 💔

خدای ک وجود نداره الکی دل خوش نکنید ..تا میتونید ظلم کنید تاموفق بشین 

بله... ولی تو همون روزهای اول نگرفتن حاجت رو دیدم...

وای خدا خیلی باید سخت بوده اخه چجور روزی ۴۰ تا خوندی چن ساعت طول کشید؟..بنظرم یه مدت دعا نکن و بیخیال همه چی شو

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

برای ادامه تحصیل رفته بود یا زندگی ؟ از لحاظ ظاهر و تحصیلات و اخلاق چجوری بود

نه ادامه تحصیل ، از نظر ظاهر یه دختر گندمی طوره البته قیافش بامزس یه حالت بیبی فیس

خیلیم مهربون و خوشتیپ و ایناس

Im a doctor and I love my job

دوستم سه سال بزرگتر شوهرش بود و از لحاظ قیافهو رفتاری سنخیتی به نظرم نداشتن.و‌چند تا از دواج دیدم که پسرا قشنگ دخترا زیبا نبودن.اصلا به نظر من البته

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
چقدر عجیب یعنی ۳۶ سالگی با پسر ۲۲ ساله ازدواج کرده

بله پسر دانشجو بود سربازی هم معاف تور طبیعت گردی  عاشق این  شد خودشم بیبی فیس  وریز نقش بود انکار نهایت ۲۵ ساله البته خیلی از اقوام نمی‌دونن این اختلاف سنی را با من  و مامانم و خواهرام صمیمی هست 

دختر داییم قشنگ بود شوهرش کوتوله و زشت پاهشم رو مبل نشسته بود زمین نمیرسید.روز عقدش گریه میکردن بعضیا دقیقا میمون .استغفرالله ‌.بچشون شبیه دختر داییمه

عشق زبان و ورزش و خانواده  

تو ایتا یه کانالی عضوم خاطرات خواستگاری میذاره

بعد چند ماه پیش یه خبری شده بود که قرار بود رهبر تهران نماز جمعه بخونن بعد خیلیا میرفتن، هم از تهران هم شهرای دیگه

بعد تو اون کاناله یهو یکی گفته بود من روسری سبز کله غازی میپوشیم هرکی دید بدونه قصد ازدواج دارم! خلاصه یه عالمه دختر گفتن ما هم همین رنگی میپوشیم بعد پسرا هم قرار گذاشتن پیرهن سرمه‌ای بپوشن. 

خلاصه اون روز بین همه اینا یه دختره که کله غازی پوشیده بوده، یه دختر دیگه میاد اونو برای داداشش که سرمه‌ای پوشیده بوده، خواستگاری میکنه و بعدم ازدواج میکنن! 😂