2777
2789
عنوان

خانمهایی که به چهل سالکی نزدیک شدین یا ردش کردین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 113 پست

من ۴۰ سالمه،حس بدی ندارم.خیلی پخته شدم توهرزمینه.بیشتروقتا تاچیزی ازم نپرسن نظرنمیدم.بااحترام وادب حرف میزنم.عجول بودنم کنارگذاشتم.هرگزقضاوت نمیکنم دیگه.و تنهاچیزی ک بهاش دادم محبت بیجا بود ک خیلی بدجور منو بخودم آورد.و باهرکس متناسب رفتارخودش برخوردمیکنم.کلا خیلی فرق کردم با چنسال پیش.کاش میشد برگردم عقب واشتباهات گذشته رو جبران میکردم.اشتباهاتی ک برعلیه خودم بود.خیلی بخودم بدهکارم....

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده همین بوده پس بهتره به زاویه های مثبت زندگیت که کمم نیست نگاه کنی . من خودم از شما بزرگترم و چهل رو‌رد کردم که این حرفارو میزنم شکر بابت همه چیزای خوبی که داریم 

به یک خانمی که تولد صد سالگیش بوده میگن چه حسی داری، میگه اگه میدونستم تا به این سن زندگی ام ادامه داره، در چهل سالگی کلاس موسیقی میرفتم و‌ پیانو رو یاد میگرفتم و ورزش کردن رو شروع میکردم و ...

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

به ثبات میرسه زندگیت،خیلی از استرسهارو دیگه نداری،اگر بچه یکی داشتهوباشی یا راهش پیدا کرده یانزدیک به تعیین تکلیفشه ودیگه میتونی براوخودت زندگی کنی،حیف که خطا کردم ودومی اوردم ویه خورده کارمو سخت کردم 

پسر من امسال 9ساله میشه

البته من پسر بزرگم ۲۱سالشه هنوز اول راهیم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

الانتو با سال گذشته مقایسه کن چقدر حسرتشو میخوری

پس مراقب باش سال اینده حسرت امسالو نخوری

تازه اول چل چلیته خجالت بکش خودتو جمع کن

شوهرت بچه هات نوه هات و همه اونایی که عاشقتن دوستت دارن و چشم امیدشون به عشقشونه

تازه اول شکوفا شدنته یعنی چی پیر شدم ؟

خودتو با پنجاه و شصت ساله ها مقایسه کن حداقل تا بیست سال دیگه اهل دل و عشقی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
به یک خانمی که تولد صد سالگیش بوده میگن چه حسی داری، میگه اگه میدونستم تا به این سن زندگی ام ادامه د ...

همه این کارا رو می کنم حتی پارسال سه تا ورکشاپ مربوط به حوزه شغلیم رو شرکت کردم همه تعجب میکردن با یه بچه! نمره الفشون من بودم

این احساسات هیچ کدوم نمود بیرونی نداره ولی روحمو ضعیف می کنه

الانتو با سال گذشته مقایسه کن چقدر حسرتشو میخوریپس مراقب باش سال اینده حسرت امسالو نخوریتازه اول چل ...

مادر 76سال دارن از شور و نشاط و دلزندگی مثل یه گل 20ساله ان همیشه به روحیه اشون غبطه میخورم

من ۴۳ سالمه و روند پیری رو جلوشو نمیتونی بگیری ولی همه سعیتو بذار روی سلامتیت بقیه خودش میگذره.درونتو شاد نگه دار.بقیش خودش میگذره

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
مادر 76سال دارن از شور و نشاط و دلزندگی مثل یه گل 20ساله ان همیشه به روحیه اشون غبطه میخورم

به جای غبطه خوردن همون شو تا اطرافیانت زنده بمونن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید