2777
2789
عنوان

خانمهایی که به چهل سالکی نزدیک شدین یا ردش کردین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 113 پست

به نظرم اگه این خس داره بهت غلبه میکنه ، حتتتما برنامه ریزی کن و برو سراغ چیزایی که دوست داشتی ، ولی تا حالا انجام ندادی ! برو چیزای جدید تجربه کن که زندگی همچنان ادامه داره

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
من ۴۳ سالمه و روند پیری رو جلوشو نمیتونی بگیری ولی همه سعیتو بذار روی سلامتیت بقیه خودش میگذره.درونت ...

خوب دیگه واقعا نمیدونم برای سادی درونی چه باید کرد؟ 

از درس و خانه داری و شغل و کمک به دیگران نتیجه نمیگیرم موندم چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه این خس داره بهت غلبه میکنه ، حتتتما برنامه ریزی کن و برو سراغ چیزایی که دوست داشتی ، ولی ...

بله درسته چند روز پیش به همسرم گفتم میخام برم فلان کلاس

گفت تو که درامدت اوکیه راحتی گفتم نه دلم تغییر میخاد

خیلی سخته مادرم اسطوره تکرار نشدنی زندگیمه فقط حیف که در این سن توان جسمیشون کم شده

خدا حفظشون کنه

خب منطقیه که کم بشه

شما هم اسطوره دیگران شو به جای ایینه دق خودت و دیگران

حالا بگو این چه ادبیاتیه ؟

خب چی بگم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

من در بهترین حالت خودم هستم

بالای چهل

و حس می کنم همه چیزی رو که دنیا میخواسته بهم یاد بده یاد داده

این حس خیلی خوبیه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
همه این کارا رو می کنم حتی پارسال سه تا ورکشاپ مربوط به حوزه شغلیم رو شرکت کردم همه تعجب میکردن با ی ...

این عالیه و‌ معنیش داشتن برنامه و امید به آینده هست. ولی هر سنی مقتضیات خودش رو داره، به عنوان مثال ت سنین پایبن تر ممکنه شور و‌ نشاط بیشتر باشه ولی توی سنیین بالاتر تصمیمات تجربه بیشتر، تصمیمات پخته تر و دغدغه های زندگی معقول تره، و‌ تاثیراتمون هم تو زندگی خودمون و اطرافیان بیشتر. اینا و خیلی موارد دیگه ویژگی های مثبت این سن و سنین بالاتره. 

بهار، تابستان، پاییز، زمستان،

کودکی، جوانی، میان سالی، پیری

این گردش ایامه روزگاره، و تا بوده همین بوده، و هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو داره که باید بپذیریم اونا رو.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خوب دیگه واقعا نمیدونم برای سادی درونی چه باید کرد؟ از درس و خانه داری و شغل و کمک به دیگران نتیجه ن ...

ببین خودت باید سعی کنی کارایی که لذت داره برات انجام بدی.مثلا من ماهی یکبار با دوستام یه کافی شاپ میرم حس خوبی بهم میده یا مثلا از خرید ظرف لذت میبرم گاهی یه چیزی میخرم تا چند روز حالم خوبه.غذای مورد علاقه پسرمو درست میکنم از خوشحالیش منم شاد میشم.سعی کن از کارای کوچیک لذت ببری.با خواهر و برادر و پدر و مادرت بیشتر وقت بگذرون با همسرت یه پیاده روی برو یه ابمیوه بخرین بخورین.اینا همه باعث رضایت درون هست و خوشحالت میکنه

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

من 36

بچه سومم داره میاد

من دیگه هیچ چیزمهم نیست برام حزخودم. وبچه هام

اولوست خودمم... 

عامیانه اش میشه گوربابای خرف مردم 😍ول کن بابا حوصله داریا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید