2777
2789
باشه هم گوگل چرت وپرت میگه هم منو اون چند نفر فقط شما گه صدتابخیه خوردی درست میگی وعوارض داشتین روز ...

اسی رو تگ کردم توی تاپیک دیگه بخونه نظر بقیه رو

شما فکر کن دکترا میان مینویسن صد تا بخیه داره تا مردم بترسن نرن

😂 بخیه جذبی میشمردی؟ 😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی رو تگ کردم توی تاپیک دیگه بخونه نظر بقیه روشما فکر کن دکترا میان مینویسن صد تا بخیه داره تا مردم ...

گره های بخیه جذبی کاملا مشخصه ومیوفته بخیه ها شما اثر قرص ال دی روتونه عصبین بحثی ندارم

پس گفتی گوگل سرچ کن سرچ کردم فرستادم که کاش حرفات شبیه هم بود😂

عکس بخیه هارو دیدی؟

پنج شیش تا بود؟؟؟

اسم دکتر اسگلت رو بگو من زنگ بزنم مطبش بپرسم ببینم با شیش تا بخیه چجوری لابیا پلاستی کرده 

لابد چسب اوهو زده 😂

تازه اونا فقط تبلیغ غیر واقعی برای جذب بدبختایی هست که میرن دنبال این عمل غیر انسانی و وحشتناک

عکس بخیه هارو دیدی؟پنج شیش تا بود؟؟؟اسم دکتر اسگلت رو بگو من زنگ بزنم مطبش بپرسم ببینم با شیش تا بخی ...

وحشتناگ😂عکس چیه من براخودمو دیدم عب نداره الحمدالله برامن نه وحشتناک بود بود نه عوارض دار کسی گه ادعاش میشه میدونه اخرسرم تودام میوفته دوتا لابیا چندتاسانتیو اونم به اسم لیزر صدتا بخیه توبیمارستان میخوابه میزنن  بهترین دکتر همدان که کلا کارش ففط لابیا پلاستی کاملیا مدنی یه سرچ و زنگ بزن حتما رور خوش حوصله بحث ندارم