2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم شما درست میگیولی من نمیتونم اطلاعات غلط بدم دقیقا چیزی که میشه رو میگم

نگاه کن بالاهم بقیه گفتن که که پنج یا شش تانمیدونم دکترت باهات چیکارکرده که هم بیمارستان رفتی هم صدتا بخیه هم موقع رابطه درداشتی متاسفانه بعضی ازدکترا بویی از انسانیت نبردن 

اینم بگم من فقط دو روز تو خونه استراحت کردم بعدش مرخضیم تموم شد و رفتم سرکار تو سرکار شلوار گشاد و ن ...

نه من درد نداشتم ولی زیادنمیتونستم زمین بشینم واینکه پاباز راه رفتنم که یک هفته شد 😂

نگاه کن بالاهم بقیه گفتن که که پنج یا شش تانمیدونم دکترت باهات چیکارکرده که هم بیمارستان رفتی هم صدت ...

😂 از معتبر ترین دکتراس هزینه عمل هاش بالای ۱۵ میلیونه 

شما انگار فکر کیکنی یه برش کوچیکه با پنج تا بخیه حل میشه

فقط بخیه هایی که دیرتر جذب میشدن بالای بیست تا بودن 

یا اینکه عمل شما ها کامل نبوده فقط لابیا رو برداشته گفته برو 

خودش خوب میشه 😂

نگاه کن بالاهم بقیه گفتن که که پنج یا شش تانمیدونم دکترت باهات چیکارکرده که هم بیمارستان رفتی هم صدت ...

تو این جمله پایین رو گوگل کن بعد بزن قسمت عکس

فقط عکسای مشابه ببین چند تا بخیه دارن 

تعداد بخیه عمل لابیا پلاستی

چرا بیمارستان اصلا این عمل وبیمارستان انجام نمیده مطمئی حتی ورودی واژنتو بخیه نزدن یام شما باتیغ عمل ...

😂😂😂

پول خوب بدی دکتر خوب بیمارستان عملت میکنن

فکر کردی لابیارو قیچی میکنن دو تا بخیه میزنن میگن پاشو؟؟؟

لاقل یه سرچ کن تعداد بخیه لابیا پلاستی بعد بیا مخالفت کن

ورودی واژن رو برا تنگی عمل میکنن که من احتیاج نداشتم فقط لابیا اونم با لیزر 

شما تا حالا اسم بخیه جذبی به گوشت خورده؟؟؟؟

😂😂😂پول خوب بدی دکتر خوب بیمارستان عملت میکننفکر کردی لابیارو قیچی میکنن دو تا بخیه میزنن میگن پاش ...

عزیزم جزمنم سه نفر گفتن نهایت شش تا بخیه خوردن لیزرایی که جدید اومدن همون شش تاروهم نمیخورن داغی خود دستگاهشون گوشت و بهم جوش میده ضمن اینکه من پارسال عمل کردم بخیه هام جذبی وبعد بیست روز افتاد وهیچ عارضه ای نداشت وحدود چهل روز بعد رابطع داشتم اونم فقط باراول بایگم درد ولی بعدش کاملا اوکی شد وکاملا راضیم وبهترین دکترا همیشه تومطب این جراحی یک ربع وروانجام میدن نه بیمارستان باصدتا بخیه وکلی عوارضی که خودتون میگین داشتین پس دکتر خوبی نبوده قرار نیست هرچقدر پول زیاد بگیره دکترخوبی باشه واینکه من باتحقیق وسرچ اتفاقا دکترموپیداکردم که 6 تابخیه خوردم که متاسفانه چندماه بعدش دستگاهای جدیدی اوردن که اون شش تاروهم نمیخورد واگرمیدونستم صبرمیکنم که اذیت همون چندتا بخیه روهم نکشم

عزیزم جزمنم سه نفر گفتن نهایت شش تا بخیه خوردن لیزرایی که جدید اومدن همون شش تاروهم نمیخورن داغی خود ...

عزیزم تا صبح هم بگی حرفات غیر پزشکی هست

لیزر گوشت رو نمیچسبونه فقط چون با حرارت هست خونریری کم میشه

چند نفر دیگه هم بگن چرت و پرت محض گفتن

چرا به خودت زحمت نمیدی بری گوگل کنی تعداد بخیه لابیا پلاستی رو؟؟؟؟

😂😂😂پول خوب بدی دکتر خوب بیمارستان عملت میکننفکر کردی لابیارو قیچی میکنن دو تا بخیه میزنن میگن پاش ...

لیزر مونالیزا  لابیا پلاستی رو چک کن توگوگل یا چندتا تک دونه بخیه یااصلا  نکه باتیغ جراحی کنی زیاد بخیه بخوری قرار نیست یکی درد وعوارض داشته باشه بقیه ام داشته باشن من خواهرم برا زایمانش یه سزارین راحت وخونریزی کم داش برامن وحشتناک خونریزی تادوماه  وبخیه هام به شدت اذیت میکردن و دکتر زایمانمم خیلی دکتر بهتری بود هرکس بدنش یه واکنش داره وعوارض یکی داره یکی نداره 

عزیزم تا صبح هم بگی حرفات غیر پزشکی هستلیزر گوشت رو نمیچسبونه فقط چون با حرارت هست خونریری کم میشهچن ...

عکس پایینی که برات فرستادمو نگاه کن اگه خودم انجام نمیدادم وبخیه هامو تا چهل روز باشامپو بچه نمیشستم وخشک نمیکردم ودونه دونه میشموردم جانمونه حرف شما رو صحیح میدونستم

عزیزم تا صبح هم بگی حرفات غیر پزشکی هستلیزر گوشت رو نمیچسبونه فقط چون با حرارت هست خونریری کم میشهچن ...

باشه هم گوگل چرت وپرت میگه هم منو اون چند نفر فقط شما گه صدتابخیه خوردی درست میگی وعوارض داشتین روز خوش