2777
2789
عنوان

خانم های متاهل شما هم مثل من هستید

189 بازدید | 10 پست

وقتی با شوهرم دعوام میشه و قهر میکنه و قیافه میگیره دلم میخواد هرچه سریعتر ازش جدا بشم، ولی وقتی آشتی میکنیم دلم براش میسوزه و حس میکنم باید باهاش مهربانتر رفتار کنم

نه تحت بدترین دعواهاهم به فکر جدایی نیوفتادیم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا؟خب خیالم راحت شد حداقل مشکل جدی ندارم 😁

😐😂😂من عادتمه تو دعوای شدید چمدونم میبندم

وقتی شوهرم دید واقعن جدی ام به قول ما لرا ک و نشو زمبن میزاره

ینی کوتاه میاد و بالاخره خاتمه میده

کاش میشد (........)🥲

خیلی حق به جانبه، دلش میخواد همیشه ازش تعریف کنم و بگم تو با همه مردا فرق داری و... با این رفتار راحت میشه گولش زد و تو مشت گرفتش.. سیاستی که مادرش به کار میگیره و فقط زبونی به این محبت میکنهو دار و ندارش به پای بقیه بچه هاش می ریزه، ولی من نمیتونم این رفتار کنم

😐😂😂من عادتمه تو دعوای شدید چمدونم میبندموقتی شوهرم دید واقعن جدی ام به قول ما لرا ک و نشو زمبن می ...

منم اولا همین کار میکردم ولی گفتن اشتباهه، برای همین دیگه سعی میکنم مستقیم نگم ولی همش فکرش تو سرمه