2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم با این نامزد عقدیم

389 بازدید | 19 پست

شش ماهه عقدم همش از زن های دیگه حرف میزنم ب شوخی از اندام عاشون چشماش هیز می‌پره از اندام خانوادم حتی حرف زده ب شوخی تازه اصلا ب حرفام توجه نمیکنه براش مهم نیستم انکار ن درد روحم براش مهمخ ن درد جسمم خیلی بیخیال خودخاهه دنبال لذت خودشه حتی اگ‌من بدترین بیماری هم داشته باشم چیکار کنم خیلی حالم بده نمیتونم حرف بزنم رو بدرو باهاش میخام  بهش پیام بدم وی بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عمر قراره درکنارش باشی مطمئنی همینو میخوای؟

نامزد عقدیم میشه شوهر

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

عزیزم تا بدبخت نشدی طلاق بگیر

میگی هیزه چجوری میخوای طاقت بیاری؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

سنگاتو وا بکن

بگو یا خودتو جمع کن یا جدا میشم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید

نامزد شما مشکل جنسی داره 

با خانوادت صحبت کن

این مشکل خیلی بزرگ تر از چیزیه که فکر میکنی بعد ازدواج نابودت میکنه

اگه همدیگه رو دوست دارید صحبت کن برید پیش روانشناس

اگه ازدواجتون سنتیه با خانوادت صحبت کن و بگو مشکل داره

آره

عجیبه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید