2777
2789
عنوان

بابام فقد برای خواهرم پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 23 پست
قطعا بهش گفته چرا فکر میکنی این همه وقت هیچی بهش نگفتهآدمی که بخواد فرق بذاره میذاره، حالا هرچی بچه ...

ولی نباید کوتاه بیای شده باهاشون سرد بشی فاصله بگیری امانباید کوتاه بیای

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

وای من جای خواهرت بودم بیشتر برات حرص میزدم بعد اون گفته حق نداری سوار ماشین من بشی؟

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی هرچقدم پولدار بشم این تفاوت گذاشتنو یادم نمیره

درست میگی 💔

درکت نمیکنم، ولی میفهممت 

فقط روی درونت کار کن، روی عزت نفست و احساس ارزشمند بودنت کار کن، نزار این موضوع کاری کنه احساس بی ارزشی کنی نسبت ب خودت

زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ...

تبعیض بین بچه ها تقصیر بچه کوچکتر نیست

تقصیر پدرمادره شما یقه شخص اشتباهی رو گرفتی 

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

خواهرت کاره‌ایه؟ مثلا چیزی شده یا قراره بشه که اونا دوست دارن؟ یا کار خاصی انجام داده؟

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

تبعیض بین بچه ها تقصیر بچه کوچکتر نیستتقصیر پدرمادره شما یقه شخص اشتباهی رو گرفتی

اخه میذونی چیه من خواهرکوچکتردارم خیلی پررو وبی ادبه نه احترام حالیشه نه چیزی زورم میگه خیلی زورمیگه واسه همین گفتم درکل مغالطه کردم 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ...

این متنو دادم به مامانم

مامان نمیخوام سفرتو خراب کنم اما شما خیلی بین ما تبعیض میذارید
دیروز *** به من میگه حق نداری سوار ماشین من بشی من خیلی از حرفش دلم شکست من فکر کنم بچه سرراهی تونم چطور انقدر فرق میذارید برای اون ۲۰۷ گرفتید برای من حتی یه پرایدم نگرفتید من اصلا توقع ندارم بر من ماشین بگیری ولی وقتی بر بچت یه کاریو میکنی اگه برای اون یکی نکنی این یعنی تبعیض خیلی دلم شکسته

خیلی غرورمو شکستید همیشه به من پز ماشینشو میده دیروزم نمیخواست منو سوار کنه کاش یکم به فکر من بودید کاش حداقل بابا قول الکی نمیداد که برات میخوام ماشین بگیرم

این متنو دادم به مامانممامان نمیخوام سفرتو خراب کنم اما شما خیلی بین ما تبعیض میذاریددیروز *** به من ...

خوب گفتی

بیشتر ببینید