بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ...
تبعیض بین بچه ها تقصیر بچه کوچکتر نیست
تقصیر پدرمادره شما یقه شخص اشتباهی رو گرفتی
﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
زبون نداری برو بگو برامنم بخر من بچه سرراهیتم واسه اون داری بهری واسه منم باید بخری انقدرازاین خواهر ...
این متنو دادم به مامانم
مامان نمیخوام سفرتو خراب کنم اما شما خیلی بین ما تبعیض میذارید دیروز *** به من میگه حق نداری سوار ماشین من بشی من خیلی از حرفش دلم شکست من فکر کنم بچه سرراهی تونم چطور انقدر فرق میذارید برای اون ۲۰۷ گرفتید برای من حتی یه پرایدم نگرفتید من اصلا توقع ندارم بر من ماشین بگیری ولی وقتی بر بچت یه کاریو میکنی اگه برای اون یکی نکنی این یعنی تبعیض خیلی دلم شکسته
خیلی غرورمو شکستید همیشه به من پز ماشینشو میده دیروزم نمیخواست منو سوار کنه کاش یکم به فکر من بودید کاش حداقل بابا قول الکی نمیداد که برات میخوام ماشین بگیرم