2777
2789
عنوان

ابسه واژن

253 بازدید | 11 پست

خانوما من یه هفته است ابسه واژن دارم خیلی درد دارم و دکتر گفته باید عملش کنی کسی بوده اینجوری شه؟؟مجردم نمیخام عمل کنم چیکار کنم بدون عمل خودش خوب شه 

البته الان دارم دارو میخورم دعا کنید برام خوب شه همینجوریم خودم مریضم و گرفتار اینم شده قوز بالای قوز💔

من عاشق قصه هایی هستم که اخرش زنها خودشون رو نجات میدن♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چطوریه دقیقا؟عمل کنی بکارتت از بین میره؟

قسمت لابیا ورم کرده اصلا نمیتونم راه برم یا بشینم خیلی درد داره شلوارم ک بهش میخوره درد میگیره 

بکارت فک نکنم بازم نمیدونم

اگه کیست بارتولن داری تو آب گرم و بتادین بشین روزی چندبار خودش سر باز میکنه

اخه دکتره گفت هیچکاری نکن فقط دارو بخور اما از وقتی از دکتر اومدم بیرون ورمش سه برابر شده 

کیست بارتولن به اصطلاح وقتی که میرسه خودش سر باز می‌کنه و تخلیه میشه یکم تحمل کن دردش رو ان شاءالله ...

خدا از دهنت بشنوه 

اخه دکتره گفت هیچکاری نکن فقط دارو بخور اما از وقتی از دکتر اومدم بیرون ورمش سه برابر شده

من ۲ سال پیش داشتم خیلی اذیتم کرد ولی دکتر بهم گفت تو آب گرم بشین یه ربع روزی ۲ بار نشستم خودش سرباز کرد و تخلیه شد یه قرص بهم داد ولی اسمشو یادم نیست