2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش دکتر اعصاب اگه میاد البته بعید میدونم ولی واقعا تاثیر داره

میگم نمیتونم باهاش حرف بزنم چجور بگم بیا بریم دکتر 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

چقدر سخته با جون و دل درکت میکنم

خیلی سخته منم برون گرا اهل بیرون و گشتن و خنده، اون همیشه ضد حال

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید

من دارم عبوس نیست ولی عنقه پرسنس علیه جرات نیست بگی عنت ترشه فوری هرچی که لایق خواهر و مادرشه بهت میگهقبلا دوستض داشتم ولی الان بخاطر دخترم قراره تحملش کنم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بیشتر ببینید
خیلی سخته منم برون گرا اهل بیرون و گشتن و خنده، اون همیشه ضد حال

من روحیم عوض شده شدم یکی بدتر از خودش 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

خدا صبر بده خیلی سخته

پیرم کرده مریضم کرده عصبی شدم صبر چی خواهر کل ۱۳ روز عید من خونه بودم هیچ جا نرفتم جون ی دره سرنا خورده بود خابید ک‌خابید صب بیدار میشه هفت سال نشد بگه دیشب خوب خابیدم هنش بیدار میشه یا نق میزنه سردم بود دیشب یا میکه کرم بود یا نخوابیدم یا تپ اشپزخونه دنبال ایراد از منه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
شما تو نامزدی یا آشنایی نفهمیدین؟

چرا ی جورایی ولی چون خانوادش هم اذیت میکردن مامانم میگفت خودش خوبه بخاطر خانوادش کلافس 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
انشالله با یه مرد فوق العاده خوش اخلاق ازدواج کنی برات جبران بشه

مرسی عزیزم

همیشه غصه مامانم میخورم که از زندگی هیچی نفهمید

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون