2777
2789
شوهر منم همینه ۱۳ روز خونه بودیم دیگه با اصرار چون تولد پسرم بود گفتم بریم عکاسی با کلی غر قبول کرد ...

یعنی چی اخه تا کی باید عذاب بکشیم عمرم داره تمام میشه هر روزش این خراب میکنه آرزو به دلم بشه باش حرف بزنم دزد دل کنم هنش صب تا شب از خانواده من میگه خانواده چپر چلاغ خودش نمیبینه عید دیدنش هم نیومدن 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا این سوالو پرسیدی گریم گرفت 

یه شوهر بداخلاق بد دهن وابسته به خواهراش دلم نمیخواد ببینمش دلم میخواد همش سرکار باشم

از همه بدتر از بس برام کم میذاره عاشق مردای مهربون و خوش اخلاقم همش حسرتشون رو دارم هر دفعه عاشق یکی میشم و خیلی بهش فکر میکنم 

محبت از پدر ندیدم

از شوهر هم ندیدم

هردفعه که وا میدم تو زندگی و خسته میشم مجبورم با خودم و زندگیم کنار بیام 

جالبه همکارای دوروبرم به زناشون عشق میورزن و من با حسرت و آرزو فقط نگاه میکنم

یعنی چی اخه تا کی باید عذاب بکشیم عمرم داره تمام میشه هر روزش این خراب میکنه آرزو به دلم بشه باش حرف ...

خاندازه منم خیلی احترامشو نگه می‌دارن ولی من دیگه سیر شدم ازش، دیروزم پسرمو برداشتم با خانوادم رفتم سیزده دور زدیم بچه من چ گناهی کرده بمونه همش خونه چرا چون باباش ننه بابا درست نداشته تربیتش کنن ی خانواده پر مدعا نفهمی هم داره ک نگو

همه عمر بر ندارم سر از،این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

آخه جالبه تنهام دوست نداره بریم

شوهر منم دوست نداشت میگم ک عمم دعوت کرده بود رفتم وقتی پیششم حرفشو نمیگه وقتی میرم پیام میده چرا رفتی باید میموندی پیش شوهرت من کمرم درد میکنه چجوری افطار درست کنم و اینا منم اوایل ب حرفش بودم الان دایورت میکنم گفتم همون موقع میگفتی الان من چیکار کنم؟ پیامت نه کمرتو خوب میکنه نه افطار میشه فقط حال منو میگیره

همه عمر بر ندارم سر از،این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خاندازه منم خیلی احترامشو نگه می‌دارن ولی من دیگه سیر شدم ازش، دیروزم پسرمو برداشتم با خانوادم رفتم ...

دقیقا همه چی مربوط به سبک زندگی خانوادگیشون داره. مال منم مرداشون همه خود شیفته و حق به جانبن