2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیرم کرده مریضم کرده عصبی شدم صبر چی خواهر کل ۱۳ روز عید من خونه بودم هیچ جا نرفتم جون ی دره سرنا خو ...

شوهر منم همینه ۱۳ روز خونه بودیم دیگه با اصرار چون تولد پسرم بود گفتم بریم عکاسی با کلی غر قبول کرد کل عکاسی قیافه گرفته بود که کمرم درد میکنه، شبش خونه عمم دعوت بودیم نیومد ک کمرم درد میکنه منم گفتم نیا خودم رفتم بعد پیام داده من کمرم درد میکنه تو چرا رفتی باید میموندی پیش شوهرت...باز باز بون نرم باهاش حرف زدم ب روم نیاوردم بعدم هی ب پسرم میبرمت فلان پارک بهمان پارک بچه رو ذوق زده کرد روزی ک میخواست ببره باز خوابید تا ظهر بعدم بیدار شد دعوا راه انداخت منم هرچی دلم خواست گفتم بهش دیگه

همه عمر بر ندارم سر از،این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

هر روز بدتر از دیروز یه کلمه با ارامش نمیتونیم بهش حرف بگیم اماده پاچه گرفتنه

دقیقاشوهرمنم همینه گنداخلاق نق نقو آماده آتوگرفتن از منوخانوادم ک همونوبزنه توسرم ب شدت عصبی و بددهن همشم قهریم واقعاموندم چ کنم 

من روحیم عوض شده شدم یکی بدتر از خودش

میفهمم من خانوادم دارن سعی میکنن تاثیر نگیرم ولی دیروز خونشون قاطی کردم گفتم بابا من میخام ی مرد کنارم باشه شوهرم باشه 😁😁بعد جلو بابام خجالت کشیدم دیگه...ب خاطر پسرم سعی میکنم من خوب باشم حداقل

شوهر منم همینه ۱۳ روز خونه بودیم دیگه با اصرار چون تولد پسرم بود گفتم بریم عکاسی با کلی غر قبول کرد ...

دقیقا شوهر من اصلا حوصله ی پارک اینارو نداره بریم تا بچه نرسیده میگه بسه غر میزنه. نریم بهتره بچه اذیت میشه بدتر

دقیقاشوهرمنم همینه گنداخلاق نق نقو آماده آتوگرفتن از منوخانوادم ک همونوبزنه توسرم ب شدت عصبی و بددهن ...

ما یه زندگی از این دنیا طلب کاریم 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

دقیقا شوهر من اصلا حوصله ی پارک اینارو نداره بریم تا بچه نرسیده میگه بسه غر میزنه. نریم بهتره بچه اذ ...

من دیگه خودم میکنم هرکاری لازم باشه میگم دعوا راه انداخت منم جوابشو دادم دیدم پسرم گریه کرد، بردمش بیرون بستنی و پارک و کباب و اینا تا یادش بره