2777
2789

من تو دوران عقدم و همسرم رفته سفر با دوستاش رفتن مشهد 

امشب پیام دادم حرف بزنیم گفت هنوز بیرونیم داریم خرید میکنیم 

بعد عکس فرستاد نگا کردم دیدم تو یه فروشگاه لباس زنونه ن

گفتم چرا اونجایید چیکار دارید تو فروشگاه لباس زنونه

گفت دارم واسه مامانم و خواهرم خرید میکنم

قلبم یحوری شد دلم شکست

منو یادش نبود ینی هیچی واسه من نمیخواد بگیره

ناسلامتی شوهرمه!شریک زندگیمه تاحالا هروقت سفر رفته واسم چیزی نگرفته

باور کنید من همیشه سفر برم از درامد خودم (کار میکنم )واسش یچیزی شده حتی خیلی کوچیک میخرم چون به یادشم

بخدا از سر کمبود و عقده نیس اندازه یه کوه لباس دارم تو خونه هیچ وقت حس کمبود به لحاظ مالی نداشتم همیشه هم خانوادم بهم پول میدن هم خودم کار میکنم 

مسئله اینجا جنبه ی احساسیشه

من دوس داشتم به یاد منم بود حتی شده یه جاکلیدی کوچیک یا یه رژ

دلم خیلی گرفت

نگید حتما میخواد سورپرایزت کنه ،من خیلی وقته میشناسمش تو عمرش از این کارا نکرده بجز یه دفعه که یه شاخه گل واسم گرفت همین ،اونم خودم پیشش بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید بهش بگی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بیشتر ببینید

حالا شاید بیچاره برا توام چیزی گرفته باشه صبر کن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید

اگر برگشت و هیچی سوغات نیاورد،حتما بهش بگو

بگو اگر یه کم هم به یاد من بودی بد نمیشد!!@بهش بفهمون

اگر فهمید و تکرار نکرد که هیچ،اگر ادامه داد دیگه یه پوست تخمه هم براش نخر!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ببین هیچی نگو 

بذار بیادش فقط 

بعد قشنگ حالشو جا بیار 

بگو یه کادو و یه یادبود وقتی ارزشمنده ک طرف با جون و دل برات مایه بذاره

چطور ب فکر مادر و حواهرت بودی ب فکر زنت ک شریک زندگیته نبودی؟؟؟؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما