2777
2789

من قیافه اصلا برام مهم نیس شاید دو درصد مهم باشه برام تو رابطه 

بیشتر جذب مردانی میشم ک هوش و استعداد دارن مردایی ک وقتی باهاشون حرف میزنی چیزی برای تحقیرشون نداری مهم نیس زشتن یا زیبا زمانی ک راجب چیزایی حرف میزنن ک نمیدونم مجذوب میشم 

خیلی خیلی عاشق ادمای باسوادم (منظور تحصیلات داشتن نیس اون ک همه دارن) زمانی ک حرف میزنن تحلیل میکنن نقد بررسی میکنن حالا میخواد درباره هرچی باشه خیلی خوشم میاد خیلیی از ادمای پر بار خوشم میاد چه زن باشه چه مرد باشه چه بچه 

دلیلش چیه؟؟ من سایپوشکشوالم؟؟؟

دليلش اینه معیار و ملاک آدما باهم متفاوته و این طبیعیه

خدای من به هرکسی اندازه قلبش میبخشه‌؛ اندازه وقتایی که بی حسادت از شادی بقیه خوشحال میشی و برای کسی بد نمیخوای🫀✨️ آدما برای من به اندازه ذاتشون زیبان و ارزش دارن🩶🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکلی ندارید شما

اونایی که قیافه براشون خیلی مهمه هم مشکلی ندارن

مگه قراره همه مثل هم باشن

البته بعید می‌دونم از کسی که واقعاً زشت زشته خوشتون بیاد

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم معیار اصلی انتخابم هوش بور

فکر کنم چون ت ناخوداگاهم هست

ک فکر میکنم من خیلی باهوشم و بچه ی من باید از خودمم باهوش تر باشه

پس جذب مردای باهوش میشدم

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

دلیلش اینه ک به تکامل عقلی رسیدی، پسر خوشکل واسه بقیس، من این ملاک رو واسه ازدواج داشتم و الانم از انتخابم راضیم و خوشحالم،  هم خمسر خوبی برا خودمه هم پدر خوبی برا بچم.  تحصیلاتش زیاد نیست ولی شعور رابطش بالاس

ببین اینکه قیافه مهم نیست خوبه اما اما ...تو باید مراقب باشی تو تله ی چرب زبونا نیوفتی ...

تو از ادمایی ک هوش هیجانی بالایی دارن حرکات رفتار حرفای قشنگ خوشت میاد اما خیییلی مراقب ادمای پوچی باش ک فقط حرف میزنن ...

خواهش میکنم ده بار بخون چیزایی ک تایپ کردمو ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
عزیزم منم مث استارتر هستم، شما چطور به این نتیجه رسیدی؟

انتخاب پارنتر برمیگرده به نحوه رفتار جنس مخالف تو خانواده غالبا پدر یا دایی عمو افراد نزدیک هر گونه برخورد کردن 

برعکس اونو پیش میرن و فکر میکنن درسته در حالیکه این فقط به تروما های نوجوانی و کودکی هست و تفکر منطقی پشتش نیست منطق میگه همه چی در حد نرمال

ولی وقتی یکی میگه قیافه مهم نیست احتمالا ی پدرخوشتیپ داشته ک منفعل بوده و یا مشکلات دیگه