2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10906 بازدید | 210 پست
خیلی سم بود همه هم می‌گفتند دوستتو با من آشنا کن

واقعا همچین دوستی رو همه نیاز دارن😂😂😂ولی جدی اگه راست باشه قضیه جدی تر از این حرفا میتونه باشه

M♡R

نمیدونم شاید حق با شما باشه اخه همچین اتفاقایی واقعا میوفتن اگه هم دروغ باشه ک درک نمیکنم چرا اینکار ...

چون بیمار روحی روانی هستند 

از دروغ گویی و آزار دیگران لذت میبرن ...

نی نی سایت بیشتر از نی نی یار به روانشناس و روانپزشک احتیاج داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بعده کادو دادنه چی شد؟

هیچی دوستیشون ادامه پیدا میکنه با همین روال تا اینکه یه روز زنگ میزنه به خانومه و میگه تو محلتونم ادرس بده عید دیدنی بیام 

اینم مجبوری ادرس میده اونم میاد با کادو😐بعد رفتنشم شوهرش دعواش میکنه که چرا راش دادی.. 

M♡R

خدا شفاشون بده واقعا اینارو

شبی یک ساعت همسرم فقط میگه نرو این سایت دیگه 

اینقدر که تو صفحات مجازی ازش بد میگن !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فیک های نی نی سایتی محو میشن فقط یک دونه هست از رو نمیره اینقدر هم کاربری داره ....

وای فهمیدم کی😂😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

شبی یک ساعت همسرم فقط میگه نرو این سایت دیگه اینقدر که تو صفحات مجازی ازش بد میگن !!!!

اخه سرگرمی دیگه ای نداریم که جاییم واسه گفتن حرفامون نداریم🫠وقتیم یکی واقعا ناراحته و تاپیک میزنه هیچکی نیس همه دنبال حاشیه هستن

M♡R

فیک های نی نی سایتی محو میشن فقط یک دونه هست از رو نمیره اینقدر هم کاربری داره ....

من دیروز باهاش دعوام شد اکانتم ترکید

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️