2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 48 پست
من بارداری قبلیم مشابه شما بود و بعد سه هفته رفتم دکتر هم جنین دیده شد هم صدای قلبش رو شنیدم.تازه بر ...

جدی میگی..من به سن پریود هفته 11 هستم ..اما یکشنبه سونو دادم گفت هفت هفته نسبت به دوهفته قبل رشدم کرده بود خودم دیدم ..همه امیدم خداست ..شما چند هفته رفتی قلبش نمیزد 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
شیافف مصرف کننن

هفته پنجم بودم دکترم بهم داد دیگه ایندفعه بهم نداد گفت بخواد بیوفته خودش میوفته فقط توکل به خدا که چی برات پیش میاد منم دیدم فقط لک قهوه ای میاد بعد سونو داخلی یکم بیشتر شد ..خودم رفتم شیاف گرفتم دکتر بهم نداد

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی میگی..من به سن پریود هفته 11 هستم ..اما یکشنبه سونو دادم گفت هفت هفته نسبت به دوهفته قبل رشدم کر ...

من ۷ هفته بودم ولی تو سونو ۵ هفته حدود ۱۲ روز اختلاف داشت لکه بینی هم داشتم البته دکترم گفت شیاف نزن که اگر خدای نکرده جنین تشکیل نشد راحت سقط بشه منم فقط سه هفته استراحت کردم و به خورد و خوراکم رسیدم و کلی دعا و قرآن خوندم به لطف خدا بعد سه هفته رفتم صدای قلبش رو شنیدم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم ایشالا ک هر چی خیرته پیش بیاد ولی خیلی امید نداشته باش ک بعدا تو ذوقت نخوره

واقعا خیلی سخته امید و اضطراب از خدا میخوام ..هیشکی اینجوری نشه براش ..خدا بزرگه

ممکنه چون من شش هفته بودم سونو دادم قلب تشکیل شده بود

واسه من با سونو واژینالم ندید..فقط امیدواریم به اینه که خیلیا میگن دیرتر ممکنه تشکیل بشه

من ۷ هفته بودم ولی تو سونو ۵ هفته حدود ۱۲ روز اختلاف داشت لکه بینی هم داشتم البته دکترم گفت شیاف نزن ...

هفت هفته به سن پریودی بودین 

هفت هفته به سن پریودی بودین

بله عزیز ولی تو سونو حدود ۱۲ روز عقب تر بود.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واسه من با سونو واژینالم ندید..فقط امیدواریم به اینه که خیلیا میگن دیرتر ممکنه تشکیل بشه

اره اینم امکان داره استرس نداشته باش به زودی میفهمی دیگه اگه نباشه هم انشالله سری بعدی 

اره اینم امکان داره استرس نداشته باش به زودی میفهمی دیگه اگه نباشه هم انشالله سری بعدی

اره خدا بزرگه..از سقط یکم میترسم هرچی باشه توکل به خدا ...

بله عزیز ولی تو سونو حدود ۱۲ روز عقب تر بود.

واسه من خیلی شده فکر کنم..آخه هفته 10 بودم به سن پریودی گفت الانه که قلبش نیست تو شروع هفت هفته ای