2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

492 بازدید | 48 پست

سلام من هفته هفت بارداری به تشخیص سونو رفتم برای تشکیل قلب چون لکه بینی داشتم بارداری اولمه دکتر گفت قلبش نیست..رفتم یه جا دیگه گفت کیسه زرده و ساک 23 میل هست جنین نیست..الان در حالت چشم انتظاری و امید و اضطرابم برای سونو بعدی ..لکه بینی هم دارم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیز هر روز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. 

فقط استراحت کن و حتما تغذیت هم خوب باشه.

توکلت به خدا باشه ان شاءالله چیزی نمیشه و دفعه بعد صدای قلب کوچولوش رو بشنوی

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم چون سن بارداری تقریبی هست ۲ هفته دیگ صبر کن هفته بعد سونو بده ایشالا تشکیل شده قلب ۸ هفته تشکل ...

امیدوارم..فقط امیدوار 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
فک کنم مثل بارداری من شدی ان شاءالله هرچی صلاحته چی بگم اگ بگم ناراحت نباش ک نمیشه الهی ک واقعا نی ن ...

خداکنه واقعا شوهرم انقدی بهش دلبسته که فشارش رفته بالا از همون روز مریضه

من بارداری قبلیم مشابه شما بود و بعد سه هفته رفتم دکتر هم جنین دیده شد هم صدای قلبش رو شنیدم.

تازه برای من سن پریود و سن سونو یکی هم نبود و دکترم امیدی به موندنش نداشت.

با دعا و قرآن خودت رو آروم کن خدا بزرگه عزیزم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیز هر روز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه. فقط استراحت کن و حتما تغذیت هم خوب ...

نماز میخونم ..و دعا هنوز نرسیدم به دل قرآن کریم بخونم ..جز پنج بودم ..

نماز میخونم ..و دعا هنوز نرسیدم به دل قرآن کریم بخونم ..جز پنج بودم ..

ببین این سوره حجرات رو که‌گفتم حدیثه پیامبر حتما بخون حتما.

1
5
10
15
20
25
30
35
40