2777
2789
عنوان

جاری من کاملا تابلو از حسودی داره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راس میگه بدن همون که هر روز کادو میگیره 🤣🤣

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
منم باشم ناراحت میشم وقتی همسرم بهم محل نده. و ببینم شوهرای مردم چقدر زناشونو دوس دارن

به ما چه 

اصلا به من چه

شوهر من چه ربطی به اون داره

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

منظور کاربر اینه مقایسه کرده و دلش گرفته

مگه این محبتای شوهرشو میبینه؟

والا برادرشوهرم خیلی یا محبته نسبت بهش مشکل اینه ما تازه ازدواج کردیم اونا نزدیک ۱۲ ساله ازدواج کردن

همسرم من ۲۷ سالشه داداشش ۴۰ خب طبیعیه یکم متفاوت باشن

دوستان بنظرتون جای نگرانی نداره ما هنوز ازدواج نکردیم و کاربرای سایت همه ۱۸ ۱۹ ازدواج کردن ؟ من حس م ...

دیگ هرکی یه قسمتی داره دیگ

۱۸ ۱۹ ساله هاهم قسمتشون این بود

بنظرم هیچ واکنشی نشون نده حتی لازم نیست بگیکادوها فقد بذاشوهرته اون کار بد میکنه با حسادتش تو هیچ واکنشی نداشته باش فقد مراقب باش فتنه نکنه دوستانه با همسرت در قالب شوخی و خنده در میون بزار