2777
2789
عنوان

شیرخشک ای ار

48 بازدید | 17 پست

خانوما دخترم دوماه ونیمشه رفلاکس وشیرریزی زیاد داره 

شیرخشک نان معمولی میخوره 

نان ای ار بدم بهش بهتر میشه؟بدون تجویز پزشک عوض کنم شیرخشکشو اشکال نداره؟

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مطمئنی رفلاکسه؟ بعضی وقتا حساسیتم علائمی مشابه داره

نه بردمش دکتر میگه رفلاکس و شیرریزی معمولیه ولی خیلی زیاده قرص امپرازول بهش داده ک روزی ۵۰دونه بریزم تو شیرش ولی اونم فایده نداره 

میگن ای ار بهتره الان میگم پس چرا دکترش چیزی نگف

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

نه بردمش دکتر میگه رفلاکس و شیرریزی معمولیه ولی خیلی زیاده قرص امپرازول بهش داده ک روزی ۵۰دونه بریزم ...

اره این شیر خشک برای رفلاکسه

خیلی تخصصیه باز از دکتر متخصص بپرسی بهتره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اره ببلاک ای ار خوبه وزنش چندبود دو ماهگی؟

۵۶۵۰عزیزم وزن گیریش عالیه دکترم به همون خاطر گفت عوض نکن شیرخشکشو ولی خب کلافه ام لباساشو روزی سه چهاربارعوض میکنم خودشم حس میکنم اذیت میشه 

اگه نان همون ای ار رو بدم بهش چطوره؟

بدون مشورت دکترش بدمش اشکال ک نداره؟

اره این شیر خشک برای رفلاکسهخیلی تخصصیه باز از دکتر متخصص بپرسی بهتره

نمیدونم والا شوهرم میگه پزشک داروخونه گفته از این ببر مشکلی نداره براش بهتره ولی چون دکترش نگفته بود نگرفته این بارو معمولی گرفته

نمیدونم والا شوهرم میگه پزشک داروخونه گفته از این ببر مشکلی نداره براش بهتره ولی چون دکترش نگفته بود ...

اره درست گفته حالا خواستی یبار میتونی امتحان کنی ببینی تاثیر داره یا نه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اره درست گفته حالا خواستی یبار میتونی امتحان کنی ببینی تاثیر داره یا نه

مرسی از راهنماییتون 🌹

۵۶۵۰عزیزم وزن گیریش عالیه دکترم به همون خاطر گفت عوض نکن شیرخشکشو ولی خب کلافه ام لباساشو روزی سه چه ...

وزن تولدش چند بود گلم 

پسر من 2700 وزن تولد 

دو ماهگی 5200 بود 

من دخترم رفلاکس داشت استفراغ جهشی داشت بهش ببلاک ای ار دادم  خوب شد اما خیلی کم وزن گیری میگرفت دیگه 

مثلا ماهی 250 تا 500 گرم نهایت 

دختر  شما زیاد بالا میاره؟ 

وزن تولدش چند بود گلم پسر من 2700 وزن تولد دو ماهگی 5200 بود من دخترم رفلاکس داشت استفراغ جهشی داشت ...

اره خیلی بعد هرشیرخوردن دوسه بار بلااستثنا زیادا نکه یکم گوشه لبش قشنگ بایدلباساشوعوض میکنم فک میکنم از ۸۰سیسی۶۰تاشو بالامیاره

۳۴۵۰وزن تولدش بود عزیزم 

من کیدیزول (امپرازول )میدم به پسرم برا رفلاکسش خیلی جوابه شربته

اگه شربتش هست چرا قرصشو داده پس 

کورمیشم تا جدامیکنم پنجاه شصتاشو تازه بعدش حل نمیشه یه بدبختی 

فایده هم نداره 

اره خیلی بعد هرشیرخوردن دوسه بار بلااستثنا زیادا نکه یکم گوشه لبش قشنگ بایدلباساشوعوض میکنم فک میکنم ...

اخی عزیزم اینجوری که خیلی بده 🥺

شیر خودتم میخوره؟ اگه میخوره چیز های اسیدی خودت نخور 

حتما بعد هر بار شیر خوردن اروقشو بگیر 

شیب دار بخوابونش حتما 

اگه شربتش هست چرا قرصشو داده پس کورمیشم تا جدامیکنم پنجاه شصتاشو تازه بعدش حل نمیشه یه بدبختی فایده ...

میخوای از همین بخر دکتر از 15 روزگی به پسر من داد خودم غفلت کردم بهش ندادم اما الان چند روزه پشت هم بهش میدم خداروشکر بهتره