2777
2789
عنوان

کافیه شوهرم ببینه یه لقمه نون دارم میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 69294 بازدید | 577 پست
اینم امتحان کن، یه مدت به شدت پرخوری کن جلوش! بعد هم جلوش بالا بیار تا دیگه نگه

نکته چیه؟ نگه دیوونم یهو 😂😂😂

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اینم امتحان کن، یه مدت به شدت پرخوری کن جلوش! بعد هم جلوش بالا بیار تا دیگه نگه

جدا از شوخی تا این حد نمیتونم بخورم ،پرخور نیستم فقط نمیتونم جلوی ویفر کاکائویی مقاومت کنم تهشو درمیارم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهش حس قدرت بده بگو حیف تو نیست انقد دست و دل بازی یخچالو پر می‌کنی بعد نخورم بذارم خراب شن ؟بگو خسی ...

من وقتی دوس پسرم بد خلقی یا اذیت میکنه

این کار رو می‌کنم

آدم میشه 😄

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia  🐎

بگو اشپز استخدام کن آمار رو از اون بگیر... ب نظرم خودش تو خونواده همینطوری زیر ذره بین بوده...بعدم ب ...

زیاد حقیقتش درباره خانوادش اطلاع ندارم ،هم اینکه با بقیه زیاد رفت و امد ندارن همینکه جلوی عروس چیزی بروز نمیدن اینقدر اطلاعاتم از زبونش در رفته گفته پیشم

همه چی میخره ،مشکل من رفتارشه

یه مدت هر چی درست میکنید با وزن و مقدار بنویس پرسید بده بهش 

شاید زشتی رفتارش رو بفهمه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یه روشم بر آدم شدنش هست یه مدت هیچی نخور خودش بیادبگه بخور😐😂

از بخت بدم یکساعت گرسنه بمونم علائم افت قند نشون میدم لرزش بدن و عرق سرد و سرگیجه و ... 

زیاد حقیقتش درباره خانوادش اطلاع ندارم ،هم اینکه با بقیه زیاد رفت و امد ندارن همینکه جلوی عروس چیزی ...

کامنت بعدیم رو هم بخون ...

یه سری آسیب‌ها از خونواده است. احتمالا باباش اینطوری بوده اونم درست یا غلط الگو گرفته ...

پسر کو ندارد نشان از پدر ،تو بیگانه خوانش،مخوانش پسر.....

تحقیقم کردیم موقع ازدواج میگفتن از پدر جداست اصلا شبیه نیست 😢 حالا نمیخوام خیلی بدشو بگم ولی چن مورد ازاردهنده شدیدا شبیهن

من وقتی دوس پسرم بد خلقی یا اذیت میکنهاین کار رو می‌کنمآدم میشه 😄

واقعا حس قدرت دادن به مردا خیلی تاثیر داره من خودم عیننا دیدم رو شوهرم جواب داده خیلی وقتا ولی حوصله ندارم همیشه بش بگم سالی یه بار 😂مثه روانشناسا مشاوره میدم مثه روانیا زندگی میکنم 😂

ببین شوهر منم همینه تو خوردن نه تو چیزای دیگه گیر میده ولی ویژگش ها خوبم دارع ببین تنها راه این آدم های گیر اینه که مثل خودشون باشی اصلا نمیخاد دعوا کنی فقط فقط مثل خودش باش غذا گذاشت جلوش شرو کن بگو چقد میخوری فلان

شوهر من آنقدر حسود بود بچم کوجک شیرخواره بود صبحانه رو خورد رفت کفشاش پاش کرد بره سر کار من تخم مرغ ...

الانم همینطوره؟ دلم میخواد امید داشته باشم بعدا قراره عوض بشه