2777
2789
عنوان

از شوهرم پرسیدم دخترا تحریکت میکنن اشتباه کردم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 7281 بازدید | 182 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میخوای بیاد بگه نمیشه؟

اینایی ک میرن پیکرتراشی و ابدو و لیپو باسنشونو بزرگ میکنن کمرشونم باریک میمی ها پروتز فکرمیکنی مردا اینارو نگاه نمیکنن؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
اگه سالم باشه نه نمیشه ؟خودتو بذار جای اون مگه تحریک میشی اگه مردی رو ببینی

بابا چرا حرف الکی میزنید مردا سرتاپاشون غریزه س ذات مرد تنوع طلبه خصوصا نواحی خصوصی و اینارو ببینن میرن توفکر و یا هیز نگاه میکنن مگه استثنا باشن خانوما رو با اقایون یکسان مقایسه نکن

مردا مگه باسنشون باید قلمبه باشه یا سینه داارن ک تحریک شیم؟ با اون یه موردم ک اصلا خانوما بعضیا حالشون ب هم میخوره دیگ چی میمونه؟

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
به نظر شوهرم صداقت داره چون فیزیولوژی مرد اینطور خلق شده اصلا عجیب نیستولی خنده آخر شما عجیب بود😆

چراخندم عجیب بود؟رفتی ازشوهرت پرسیدی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید