2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته اول صبحی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست
عزیزدلم امیدت به خدا باشه خودش گفته تو قرآن از رحمتم ناامید نشید و گفته ما تو رو رها نکردیم و گفته ب ...

سلام عزیز دلم خوبی واسه باردار شدن منم میشه دعا کنی منم دلشکسته ام🥺🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم خوبی واسه باردار شدن منم میشه دعا کنی منم دلشکسته ام🥺🙏

سلام عزیزدل بخوبیت گلم تو خوبی 

حتما عزیزدلم الهی به حق اهل بیت و حضرت مهدی و حضرت ابوالفضل و حضرت علی اصغر و حضرت علی اکبر و حضرت رقیه و حضرت زینب و جمیع شهدا و انبیا و ائمه و به حق عظمت و بزرگی الله حاجت دلت روا بشه به حق حضرت نرجس و حضرت ام البنین 

سلام عزیزدل بخوبیت گلم تو خوبی حتما عزیزدلم الهی به حق اهل بیت و حضرت مهدی و حضرت ابوالفضل و حضرت عل ...

الهی آمین انشالله.. الهی خدا از دل و زبونت شنیده در حقم دوست خوش قلبم.. ازت ممنونم... الهی حاجت روایی خودتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید