2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته اول صبحی😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادارویاطبیعی

میگم که اون دارو نخورد ! اصلا نخورد ! طبیعی شد

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خداروشکر😍😍

منم تنها تو شهر غریب حتی عید نتونستم برم 

کسی دور اطرافم بچه دار نشده رفتن دکتر شوهرش همکاری کرد 

تا من به شوهرم میگم میگه من نمیدونم 

الان یکیش زایمانشه یکیشم دوقلو بارداره

منم تنها تو شهر غریب حتی عید نتونستم برم کسی دور اطرافم بچه دار نشده رفتن دکتر شوهرش همکاری کرد تا م ...

شوهرمن میخوردداروهاشودوهفتس دیگه نمیخوره میگه موهام میریزه نمیدونم معدم ترکیدانقدامروزناراحت بودم که نگوو

شوهرمن میخوردداروهاشودوهفتس دیگه نمیخوره میگه موهام میریزه نمیدونم معدم ترکیدانقدامروزناراحت بودم که ...

همه درد ها رو باهم داریم غریب و تنها بدون همکاری 

تازه پول هم نداریم 

بعدهمم فک میکنن مانازاهستیم

ای گفتی تا میگم دکتر میگه پیش فلانی نرفتی اون یه جلسه تموم میشه انگار میرم گرده افشانی میشه با یه جلسه

یکی از فامیلا باردار نمیشد خونه خودشون جای دیگه هست ولی هی میومدن تهران مثلا میگفتن اومدیم بگردیم ولی قشنگ دنبال درمان بودن ولی خیلی پولدارن و شوهرش کامل گوش به فرمان زنش

ای گفتی تا میگم دکتر میگه پیش فلانی نرفتی اون یه جلسه تموم میشه انگار میرم گرده افشانی میشه با یه جل ...

طلایی چیزی نداری بفروشی انشالله به همین زودیاباردارشی عزیزم😍😍