2777
2789
عنوان

دیشب با یکی از پسرای فامیل دعوام گرفت بیایید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 55 پست
دلیل نمیشه ایشون هم ادامه حرف رو دنبال کنه

میدونم 

شما ظاهرا حرف خاله رو نادیده گرفتی گفتم شاید ندیدی اصن اون رو 

حالت تهوع گرفتم حرفارو شنیدم واقعا زشته بزرگتر باید رعایت کنه تا کوچیکترم یاد بگیره

وای این چه حرفی بود زدی دختر  الان خوشحالی فهمیدی رل داره ؟ 

چطور روت شد بگی ک ل فت و ...

اون زنه مسن ادب نداره ذهنیتش ماله عهد بوقه 

شما که ماشاالله تحصیلاتت از اون بالاتره بایذ بدونی که هیچ وقت نباید همچین حرفایی جلو جمع بزنی!

مامانت چیزی بهت نگفت؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری به استارتر ندارم ازش هم دفاع نمیکنم ولی وقتی یک خانم ۵۰ ۶۰ ساله همچین حرفی میزنه واقعا نمیشه ا ...

این چه منطقی هست گلم

اگه سگ پاچمونو بگیره ما هم باید برگردیم پاشو گاز بگیریم؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

واقعا خیلی حرف تو از حرف خاله ات خیلی زشت تر بوده اون پیره زنه تو چرا؟ پسره حق داشته برخورد کنه باها ...

پیری دلیله بر بی ادبیه ایشون سن و سالی داشته من به شخصه از استارتر انتظاری نداشتم چون این نسل بی ادبی کم و بیش دارن یک انسان بزرگسال که حداقل ۵۰ سال عمر کرده خجالت نمیکشه جلوی یک دختر جوان و یک خانم همچین حرفی رو مطرح میکنه

خب اول اینکه به شما چه ارتباطی داره خرج کی میکنه پولشوچقد خرج میکنهبعد وقتی دو نفر بزرگتر دارن بحث م ...

وقتی به ما مربوط نیست درد و دل نکنه که نظر ندیم 

خودش داره ناله میکنه 

چرا گفت

دیگه بیخیال بهش فکر نکن هعی بگی کاش فلان میشد 

دیگه از این ببعد اصلا از این مدل لفظ ها استفاده نکن دخترم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
میدونم شما ظاهرا حرف خاله رو نادیده گرفتی گفتم شاید ندیدی اصن اون رو حالت تهوع گرفتم حرفارو شنیدم وا ...

دقیقا

بعضی وقتا بزرگترا شعور و شخصیت خودشونو پایین میارن که کوچیکترا روشون بهشون باز میشه 

میدونم شما ظاهرا حرف خاله رو نادیده گرفتی گفتم شاید ندیدی اصن اون رو حالت تهوع گرفتم حرفارو شنیدم وا ...

ادم که با هر کسی دهن به دهن نمیشه و شان خودشو پایین نمیاره

بهترین پاسخ اینجا سکوت بود

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

این چه منطقی هست گلماگه سگ پاچمونو بگیره ما هم باید برگردیم پاشو گاز بگیریم؟

عزیزم فکر کنم منظورم رو درست بیان نکردم 

این خانم ۶۰ ساله شرمش نشده جلوی یک دختر مجرد و یک خانم متاهل همچین حرفی زده اگر یک دختر نهایتا ۲۰ ساله ادب نداشته باشه یک خانم ۶۰ ساله دیگه باید آداب رو رعایت کنه به احترام سن و سالش

اول خاله شروع کرده با اون حرف زشتش

شروع کرده باشه درستش این بوده که ادامه بحث رو ندن وقتی یکی اینقدر بد دهن هست نه اینکه یه دختر بپره وسط بحث بزرگترا اینقد رکیک صحبت کنه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
بیشتر ببینید
شروع کرده باشه درستش این بوده که ادامه بحث رو ندن وقتی یکی اینقدر بد دهن هست نه اینکه یه دختر بپره و ...

یه جوری میگی بزرگترا انگار من بچه ۵ ساله ام 🤣

چقدر یادآوری اومد تو ذهنم

دخترای نوجوونی مثل استارتر کم نیستن

هیجان های خیلی بالا که قراره به هر شکلی دفع بشه

و یه عده آدم که میشنون و این هیجان ها رو بخشی از زندگی واقعی تلقی کردن