2777
2789
عنوان

دیشب با یکی از پسرای فامیل دعوام گرفت بیایید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 55 پست
عزیزم فکر کنم منظورم رو درست بیان نکردم این خانم ۶۰ ساله شرمش نشده جلوی یک دختر مجرد و یک خانم متاهل ...

هر کسی باید شان خودش رو حفظ کنه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جات بودم اصلا حرفی نمیزدم که بخواد تهش اینجوری ختم بشه کلا جمع رو ترک می‌کردی مودبتر و منطقی تر به نظر میرسیدی تا بخوای با یه پیرزن بحث کنی بهتر بود میزاشتی مامانت جوابشو بده 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

پسره بخاطر مادربزرگش ناراحت نشد

هر کس بود بهت میپرید، خودت یکم ب صحبتی ک کردی فکر کن، داشتی درمورد خصوصی ترین عضو بدن یه ادم مذکر جلو خودش حرف میزدی اصلا در حد شخصیت یه خانم نیست، حالا چه تو رابطه باشه چه نباشه این مدل حرف زدن برای خودت خیلی زشته شخصیت خودت بشدت پایین میاد 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
بیشتر ببینید
دیگه حاصل تربیت همون مامانبزرگه یا خاله هست خودشون اینجوری حرف زدن ک بچشونم یاد گرفته

دقیقا

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
بیشتر ببینید
هر کس بود بهت میپرید، خودت یکم ب صحبتی ک کردی فکر کن، داشتی درمورد خصوصی ترین عضو بدن یه ادم مذکر جل ...

عزیزم 

خوده این خانم با ما راحته و هر حرفی دلش بخواد میزنه 

حتی فحش هم میده 

خب معلومه که منم باهاش راحتم اما اینجا وقتی این حرفو زد منظور دیگه ای داشت بخاطر همین بهم برخورد وگرنه مثل همیشه با خنده و شوخی رد میشدم 

حالا چرا هر چی میخوره گوشت شه بچسبه اونجا میدونی اونوقت چقد میشه ؟ 😑منم بدم اومد از دختر خاله مادرب ...

نمیدونم والا از مادربزرگش باید بپرسم که اینقدر بیشعوره 😂