2777
2789
عنوان

خواب عجیب میبینم دو شب

105 بازدید | 13 پست

شب اولش خواب دیدم یه نوزاد دادن بهم گفتن تو گوشش اذان بخونم منم نمیدونستم بجاش ایت الکرسی خوندم نمیدونم بچه مال کی بود شب بعدش خواب دیدم یه حموم خیلی بزرگ هست که داخلش فرش یه دوش بزدگ‌داره که اب زیادی ازش جاریه منم داشتم تلاش میکردم سطل بگیر زیر دوش اب داخل اون بره ولی یه قسمت از فرش کاملا خیس بود سرو روی خودمم خیس بود تا جایی که انگار خنکی ابو حس میکردم ابشم تمیز بود کسی میدون تعبیرو

کورد✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همچنین، خواندن آیت الکرسی در خواب را نشانه‌ای از پیروزی بر مشکلات و رسیدن به آرامش و سعادت می‌داند. به طور کلی، از دیدگاه ابن سیرین، آیت الکرسی در خواب نمادی از قدرت، عظمت و لطف خداوند است و دیدن آن می‌تواند نشانه‌ای از ایمان قوی و توکل به خدا باشد.

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را