2777
2789
عنوان

وقتی از زندگی میبرین و هیچ پناهی ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 61 پست

اینکه امام حسین(ع) کشتی نجات هستند رو با گوشت و پوست و استخون و تمام قلبم فهمیدم

پناه ببرید بهشون، دست رد به سینه هیچ کس نمیزنن، آقاتر از این حرفها هستند...

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
متاسفانه یه دوره اس اعتقاداتم ضعیف شده نه ایکه قبول نداشته باشم ولی چون خیلی غرق مشکلاتم دور شدم

منم گاهی اینطور میشم ، بازم از امام حسین میخوام که برم گردون ه میگم شما منو از در خونه اتون دور نکنید ، من که کسی رو ندارم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه یه دوره اس اعتقاداتم ضعیف شده نه ایکه قبول نداشته باشم ولی چون خیلی غرق مشکلاتم دور شدم

عآدی میشه گلم تجربشو داشتم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

عزیز دلم  حال چند سال پیش منو توصیف کردی

از خدا میخام به زودی یه زندگی پر از آرامش رو خلق کنی خودت

ببین فقط و فقط با خدا حرف بزن 

نماز عشق بخون و به هییییچ چیزی فک نکن هیچ چیز جز خدا 

فقط باهاش حرف بزن هر شب تکرار کن 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
نمیدونم شایدم برا همینه من دارم نابود میشم زیر این همه غم

پس خودتونو محروم نکنین از پناه بردن به خدا و اهل بیت(ع) خواهر

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
اخه امید تا کی انگار خدا دست پا زدنمو نمیبینهدیگه دارم ناامید میشم

از جاییکه فکرشم نمی کنی دستت میگیره صبور باش

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بیشتر ببینید
نمیدونم شایدم برا همینه من دارم نابود میشم زیر این همه غم

وقتی دلت میگیره زیارت عاشورا بخون به نیت صد سلام اگر حوصله نداشتی بیشتر ۱۵ دقیقه وقت نمیگیره 

ذکر یونسیه خوبه برای غم 

اخه امید تا کی انگار خدا دست پا زدنمو نمیبینهدیگه دارم ناامید میشم

عزیزم مشکلات ما هیچ ربطی به خدا نداره

باور کن زندگی ما نتیجه تصمیمات و کارای خودمونه 

چرا فک میکنی خدا دوست داره بندشو آزار بده؟ بنظر خودت این خنده دار نیست

بریز بیرون این افکار رو

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
دعا میخونم ذکر میگم با خدا حرف میزنمیا یک آیه تصادفی از قرآن میخونمبعدش غذا درست میکنم یا سفارش میدم ...

خرید هم تراپی خوبیه