2777
2789

نظرتون چیه؟

من حقیقتا فکز میکنم مشاور ها خیلی پیچیده میکنن شرایط کنکور رو

بابا قراره چند تا دفترچه رو بزنیم دیگه حالا بعصی سوالارو رد میکنی بعصیا رو دور بعد میزنی

ولی خیلی سختش میکنن

که مثلا کنکور های گذشته رو حتما به صورت کنکور بزن

فک کنم همون 10 روز آخر کنکور این مدلی آزمون بزنیمم اوکیه و میاد دستمون وقتی دانش آموز قوی باشه

نظرتون چیه واقعا الان که تایم نیست میشه جز سه چهار تا کنکور بقیه رو به صورت تک درس زد کمتر وقت میگیره

غول ساختن از کنکور واقعا

برا منی که نمیرسم کنکور هارو همرو جامع بزنم همون 1403 رو جامع بزنم خوبه؟

چون فرصت ندارم از طرفی شرایط آزمون رو میدونم چون قلم چی میرفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چهار تا دفترچه و تمام 

تو میدونی موقع شروع کدوم کتاب بخونی وقتی سطحت بهتر شد کدوم کتاب رو بخونی تو آیا میدونی چه تیپ سوالی رو بزنی کدوم مبحث رو کی بخونی مهم تر از همه همون فشاری که میزاره خوبه تو کنکور مشاور خوب تاکید میکنم مشاور خوب خیلی خیلی کمک میکنه دوستم امسال مشاور داشت اوضاعش اولش خیلی خراب بود حدود سه هزار بود داخل قلم چی مشاورش اقد کمکش کرد خودش کشونده به ۶۵۰۰ تا کنکور بیشتر هم میشه ولی منی که ۵۵۰۰ بودم چقدر بالا تر دوستم بودم همینجور موندم مشاور تاثیر داره من مشاور نداشتم اون داشت 

مشاور پیچیده نمیکنه مشاور خوبه و هر چی میگه درسته 

تو مشاورا رو شناختی و حرفاتم متینه

ولی مشخصه جماعت کنکوری رو نمیشناسی که اومدی ازشون سوال بپرسی

بینشون یه مشت عقده ای که درسای به اون آسونی به مغزشون فشار میاره هم هست که اتفاقا کارشونم ناامید کردن بقیه اس

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
چهار تا دفترچه و تمام تو میدونی موقع شروع کدوم کتاب بخونی وقتی سطحت بهتر شد کدوم کتاب رو بخونی تو آی ...

عزیزم مشاور دارم ولی اصلا اینطور که فکر میکنی نیست دوست شما خودش تلاشش خوب بوده مشاور یه نقشه کلی نشون میده 

تو مشاورا رو شناختی و حرفاتم متینهولی مشخصه جماعت کنکوری رو نمیشناسی که اومدی ازشون سوال بپرسیبینشون ...

به نظرت این موردی که گفتم چطوره؟ همون تک درس زدن کنموزا

میدونم چی میگی واقعا

ببین دوستانه بهت میگم

کنکور بازی مافیاست

کنکور جنگه رسما

میخوای برنده باشی؟!

دنبال عدالت نباش

دنبال همراه نباش

دنباله رو حرف بقیه نباش

و...در کل قواعد بازی رو رعایت کن که سرت کلاه نره

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بیشتر ببینید
به نظرت این موردی که گفتم چطوره؟ همون تک درس زدن کنموزا

تک درسم خوبه

همینکه سبک سوالا دستت بیاد کافیه

هیچوقت یادت نره برنده اصلی رو همون آزمون کنکور همین سال تعیین میکنه

به اینایی که میزنی به چشم آموزش نگاه کن و پیش پیش به خودت برچسب بازنده بودن نزن

بیشتر ببینید
عزیزم مشاور دارم ولی اصلا اینطور که فکر میکنی نیست دوست شما خودش تلاشش خوب بوده مشاور یه نقشه کلی نش ...

تلاش کرده درست میگی ولی مشاور خیلی نقش داشت خیلی هلش داد