2777
2789
عنوان

برا زندگیم دعا نوشتن چجور باطل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
نمیدونم مغزم نمی‌کشه حالم خوب نیست الان واقعااز شوهرم یه رفتاری دیدم که الان ازش میترسم که بلایی سرم ...

خیلی از فکرا واقعا وسواسه 

چرا فکر میکنی طلسم شدی؟

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامپخش ۴۱ روز سوره بقره در خانهخوندن مداوم ۴ قل و آیت الکرسیخوندن روزی ۵۰ ایه قران(میتونی جن و تکوی ...

مرسی گلم از راهنمایت

برام دعا کنید آروم بشم و حالم خوب بشه🥹

‌باز خیلی خوبه که مشاوره میریدهمینو ادامه بده و توکل کن فقط به خداهر چی صلاحته اتفاق بیفته

ممنونم اگه برگرده البته:)

برام دعا کنید آروم بشم و حالم خوب بشه🥹

خب باید پیش ادم کاربلد بری

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
بهم گفت اگه اعتقاد نداری برو ولی اگه اعتقاد داری خیلی رو زندگیت اثر میزاره

چی بگم 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
چجور باطل کردی و خوب شدی

خودم هنوز نفهمیدم هزار جا رفتم تو تاپیکم هست طولانیه 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

تا جایی که میتونی نرو سمت دعانویس 

خودم نمیدونم چی بگم 

همه چیو اینجا نوشتم 

شاید با خوندنش بتونی تصمیم درست تری بگیری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15620256/داستان-زندگی-من-واقعی-اما-ترسناک?page=1