2777
2789
عنوان

وا مگه سوال من چش بود که گزارش زدین 😫😫راهنمایی میخاستم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست
دوستای ما از کانادا بعد ۱۰ دوازده سال بود فکر کنم اومدن کاری نداشتنشون بابای عروسمونم سوئد بود پناهن ...

واقعا ؟؟ چه خوب ‌‌اخه من خیلی چیزای بدی شنیدم همش استرس دارم ‌میکن هر کی بره ایران بعد از چندین سال توی فرودگاه بازجویی اینا میکنن یا گیر میدن و اینا ... 🥺😥میدونید از فرودگاه مشکلی واسشون پیش نیومد یا نه ...گیری چیزی ندادن بهشون ؟

واقعا ؟؟ چه خوب ‌‌اخه من خیلی چیزای بدی شنیدم همش استرس دارم ‌میکن هر کی بره ایران بعد از چندین سال ...

نه اگه بود میگفتن. ببین اطلاعات اینطور نیست که طرف جاسوس باشه بیان ازش سوال جواب کنن بفهمن که ،کسی که از نظرشون مشکوک باشه تحت بازجویی قرار میدن وگرنه با آدم عادی کاری ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکان خودمون که آمریکا زندگی میکنن و تابعیت اونجا گرفتن و شاغل هستن برای رفت و آمد هیچگونه مشکلی ندارن ولی بچشونو اگر بیارن به خاطر سربازی نرفتن مشکل داره و از زمانی که به سن قانونی رسیده دیگه نتونسته بیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه اگه بود میگفتن. ببین اطلاعات اینطور نیست که طرف جاسوس باشه بیان ازش سوال جواب کنن بفهمن که ،کسی ک ...

یعنی مثلا کسی که توی بیست سال نیومده باشه ایران واسشون فرد مشکوکی بنظر میاد؟؟ گیر نمی‌دن که چرا نیومدی و الان واسه چی. اومدی و اینا؟؟

نزدیکان خودمون که آمریکا زندگی میکنن و تابعیت اونجا گرفتن و شاغل هستن برای رفت و آمد هیچگونه مشکلی ن ...

ممنونم عزیزم .فقط اطلاع دارید که با پاسپورت ایرانی شون میان یا. کشوری که تابعیتشو دارن؟ 

یعنی مثلا کسی که توی بیست سال نیومده باشه ایران واسشون فرد مشکوکی بنظر میاد؟؟ گیر نمی‌دن که چرا نیوم ...

نه اونا تو همه کشورها رصد اطلاعاتی دارن اگه کسی مشکوک بزنه بهشگیر میدن مثلا یه ادمیکه رفته دانشگاه اونجا درس خونده بعدم کار کرده و مشکلی نداشته بعد برگشته ایران اینا چرا باید بهش گیر بدن

ممنونم عزیزم .فقط اطلاع دارید که با پاسپورت ایرانی شون میان یا. کشوری که تابعیتشو دارن؟

عزیزم با پاسپورت ایرانی میان هیچگونه سوال و جوابی هم ندارن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چطور ؟؟ 🙁😟نه آخه از اطرافیان زیاد شنیدم .استرس گرفتم

آخه بازجویی در فرودگاه؟؟ 

مگه مافیا گرفتن نهایتا فرد مشکوک رو میبرن چندتاسوال و جواب دوستانه مثلا از کجا اومدی دلیل سفرت چیه و این حرف ها 

بشنو و باور نکن 

مگه بیکارن که به کسی ک گناهی نکرده گیر بدن  و هم وقت خودشون رو بگیرن هم دیگران رو