2777
2789
عنوان

چرا خانوادم منو دوس ندارن ولی خواهرامو دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
چقدر نسنجیده حرف زدی! حسادت؟؟؟ مگه استارتر گفت اونا محبت و عشق دارن کاش نداشتن و فقط من داشتم که میگ ...

عقده ایه اون واسه همون چیز خاصی تو جواب نگفتم منو مادر بد خطاب کرد خودش انگشت کوچک منم نمیشه تو مادری ادعا ندارم من ولی مطمئنم بچم احساس منو نخواهد داش

عقده ایه اون واسه همون چیز خاصی تو جواب نگفتم منو مادر بد خطاب کرد خودش انگشت کوچک منم نمیشه تو مادر ...

قربونت بدم عزیزم اصلا به اینا توحه نکن درکت میکنم

من ارگ بمم خشت به خشتم متلاشی! ، تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کن خواهر کوچیکت خیلی الان خوشبخته، واسه خودش کلی بهش خانواده میرسن و هواشو دارن، امشب فقط به این ...

مهم نیستی برام مطمئنا دلیلی برای حرفات داری انسان از زخماش حرف میزنه

خدا نکنه عزیزم نه برام عادی شده همه قرار نیس موافق باشن به به چه جه بزنن منو کسی درک میکنه که فرزند طرد شده خانوادش باشه

اونا بهتر از تو نیستن تو جای اشتباهی هستی با خانوادت بحث کن دلیل این رفتار هاشون رو بپرس فقط برای ای ...

عزیزم میپرسم بدهکار میشم ادم بده میشم میگن ما چه فرقی گذاشتم چکاری کردیم سریع میگن فلان کار کردیم چشم دیدن اونو نداری جواب واقعی رو نمیدن چون جوابو نمیدونن دست خودشون نیس این احساس و دوسم ندارن بنظرم دوس داشتن و نداشتن دلیل نداره ولی عوامل تاثیر میذارن

دیگه اتفاقیه که افتاده و خارج از اراده شماست و شما تنها نیستی در همه ی خانواده ها تبعیض هست

از ۴ سالگیم شروع شد بابام که هیچ وقت بهم هیچی نمیگفت ی بار خواهرم از دوس داشتنم گاز گرفتم میگفتم خوشمزه منو بد جوری زد از اون زمان واسم شروع شد و الانم نتونستم این مشکلو رها کنم

عزیزم میپرسم بدهکار میشم ادم بده میشم میگن ما چه فرقی گذاشتم چکاری کردیم سریع میگن فلان کار کردیم چش ...

اصلا اون قسمت حرفم زیاد مهم نیس عزیزم اونو فقط برا اینکه ممکنه خودت کنجکاو بوده باشی گفتم 

بقیشو گوش کن و رابطه رو کم کن باهاشون

اصلا اون قسمت حرفم زیاد مهم نیس عزیزم اونو فقط برا اینکه ممکنه خودت کنجکاو بوده باشی گفتم بقیشو گوش ...

بگم باهام بد رفتار میشه دعوا میوفته و میخام قط رابطه کنم خواهرم ادم بدجنسی میخواد همه رو برونه فقط خودش باشه خانوادمم پشتشن ی مدت بی احترامی هارو تحمل کردم گفتم کنار بیام خانوادمن ولی اینبار میخام قط رابطه کنم راحت بشه خواهرم مامان بابامم راحت بشن

فقط فکر کن اونها چقدر با تو متفاوت هستن، همیشه حمایت میشن، همیشه نازشون رو میکشن..

اونا خوشبخت بشن براشون خوشحال میشم موفق بشن براشون خوشحال میشم ولی تبعیض خانواده ببینم نه ناراحت میشم در ضمن با بچه ۵ ساله طرف نیستی خیلی زرنگ میدونیا خودتو مثلا فک کنم چی میشه اینجور فک کردی دلم میسوزه؟ این حرفت اندازه مگس روم تاثیر نداره شبت خوش

فقط فکر کن اونها چقدر با تو متفاوت هستن، همیشه حمایت میشن، همیشه نازشون رو میکشن..

برو بخواب نمیدونم چجور نوشتم واقعا فک کزدی با همین جمله ها تصورات دلم بشکنه ناراحت بشم نیاز به تصور ندارم اون چیزی که تو میگی فک کن من از ۴ سالگی میبینم نیش پشه هم نمیشه حرفت واسم خدا خودش کمکت کنه غیر عادی هستی 

عزیزم میبینی هیلدا ۶۵ چی میگه تصور کن خوشبختن و خانوادت حمایت میکنن هواشو دارن ولی تو تنها موندی با خودش فک میکنه با حرفش تصورش ناراحت میشم

آخه شما الان باید به فکر بچه خودت باشی بعد موندی تو خاطرات گذشته ات.

عزیزم تو مطمئن باش منو درک نمیکنی چون هم سن سال من نیستی بفهمی چی میگم خانواده رو بعد ازدواج حذف نمیکنم که علاوه بر گذشته هر روز الانمم تبعیض میبینم