2777
2789
عنوان

کسی تو خانوادش یا فامیل خودکشی کرده⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 92 پست
نه برای ما شلنگ آب میگرفت

😂😂😂

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😰😰😰 چه دردناک !

بله خیلی

وقتی ام تو امبولانس داشتن میبردنش داد میزد میگفت جنا بم گفتن اینکارو بکن

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

اگه شما خانما با احساس ها و هیجان واعصبانیت ها تصمیم نگیرین عقل تفکر تصمیم بشه آسیب هاتون کمتر هست آرامش هاتون هم زیاد و یکسری اقایون هم بی بخارتر نمیشن خانما وارد روابط آزاد نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

همسایمون خونه سه طبقه داشتم دو تا عروساش طبقه بالا یه پسر مجرد هم خونه

شب تاسوعا میرن همگی  هیات.مامانه فشارش  میفته برمیگرده زود خونه

میبینه پسر  مجردش با عروس بزرگه  مشغولن

چه دعوایی شد بماند

عروسه شبانه فرار  کرد پسر مجرده هم رفت گم گور شد

یه هفته ای  داد وقال بود و صبح روز  هشتم اینا بعد اتفاق ماماته خودشو از  پاسیو دار زده بود

عروسه طلاق  گرفت..شوهر قبلیش  کلا از ایران رفت و عروسه با برادرشوهره ازدواج کرد

باباهه هم دوسال بعد زن گرفت

من نمی دونم ۲۰ سال که سنی نیست چطوری به این می رسن خوب دیگه همه چی تمومه و هیچ کاری برای هیج قسمت دی ...

ن بابا خیلی تلاش کرد

عاشق ی پسری بود  اونم همینطور

باهاش فرار کرد  رفتن آوردنش  گفتن بیاد خاستگاری اوکی میدیم 

اما بعد حبس‌ش کردن توخونه

اونم اینکارو کرد...

مطمعن باش گذشتن از جون خیلی سخته

تا ب ته خط نرسی نمیتونی.  نمیشه قضاوت کرد ب این راحتی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

همین چند وقت پیش پسر فامیلمون ۱۸ سالش بود زنده زنده نفت ریخت رو خودش آتیش زدفوت شد ۹۵ درصد سوختگی

بدترین مدل خودکشی و نشانه اسیب شدید روحی که با ازار جسم سعی در انتقام داره خیییلی سخته

خواهر من یه همکلاسی داشت الان ۲۵ ساله رفیقن

قضیه مال ۳۰ سال پیشه پدر میره ماموریت میاد میبینه دو تا از دختراش دوس پسر دارن، اونموقع این چیزا تابو و بی ابرویی بود

بعد به زنش. میگه به دخترا بگو نکنن من ابرو دارم این محل

که مادره میگه خوب کردن من یادشون دادم!

مرد بیچاره داخل حموم با نفت خودشو میسوزونه

بدبخت دختر کوچیکه که دوست خواهرمه بعد این جریان به شدت افسرده شده 

بدترین مدل خودکشی و نشانه اسیب شدید روحی که با ازار جسم سعی در انتقام داره خیییلی سختهخواهر من یه هم ...

وای چه تلخ💔💔💔

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

سلام یه سوال داشتم پسربچه ای که ۱۳ سالش خودکشی میکنه بخشیده میشه ؟ اخه ب سن قانونی خدایی ک بخاد گنا ...

بله هر گناهی توبه کنن بخشیده میشه الا شیطان پرستی

اونم منو تنها نذاشت ، همراه با تمام رویاهام دست هامو گرفته بود.. 

دختر همسایمون حدودا ده سال قبل خودسوزی کرد. پدر و مادرش همیشه با هم دعوا داشتن.این هم از ناراحتی بنزین ریخت به خودش و اومد توی خیابون و خودشو آتیش زد. یه مرد رهگذر کاپشنش رو در آورد و انداخت روش و خاموشش کرد. بعدش با ماشین بابام بردنش بیمارستان، ولی فوت کرد.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم مبارزه کردم و همون شکم رو پاره کردم و به صورت سزارین از طوفان بلاها به سلامتی بیرون اومدم.

بیشتر ببینید