2777
2789

دارم میمیرم از درد دلتنگی

من فقط ۱۹سالمه چرا باید اتقدر نگران آینده نامشخصم باشم

انقدر زندگیم چرت و بی مفهومه که جتی نمیدونم فردا قراره چی بشه

خیلی احمقم خیلی

نمیتونم زندگی کنم حوصله زندگی رو ندارم 

دوسش دارم اما انگار ندارم

میخوام بسازم اما نمیتونم

جوگیرم انگار... بابا اخه پسر مردم گفت گوه خوردم تو دیگه چی میخوای مگه نمیخواستی همینو

دارم دیوونه میشم خدا

تا حالا شده کسی رو دوست داشته باشین و میدونین مقصر خودتونید اما طرف و زجر بدین و لذت ببرین ؟ قلبتون و انگار دارین تیکه تیکه میکنید اما دیگه هیچی برات مهم‌نیست

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

من یه بار یکی که خیلی دوست داشتم رو ترک کردم می‌دونم چه حسیه

کی فراموشش کردی

من حتی شرایط ترکش و هم ندارم باید با این حال گندم ادامه بدم

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🖤🥀

شما هم تجربه کردین ؟

اره الان بخاتر همین خوابم نمیبره

عزیزم🫂

فدات بشم

خدانکنه❤️

من به ا‌دمی گفتم خداحافظ که ارزوم بود تموم عمر باهم بمونیم

ای خدا دقیقا دارم همینو تجربه میکنم

شما به طور آشکاری اختلال در شناخت شخصیت خودتون دارید تمام علایمتون هم به خاطر همینه 

یک نفس عمیق بکشید 

قدم اول باید خودتون را دوست دلشته باشید و سعی کنید خودتان را بشناسید 

نیاز به دارو ندارید نیاز به مطالعه دارید شما قد کشیدید بزرگ شدید ۱۹ سال دارید ولی فکرتان مناسب سمنان نیست یک دانشجوی پزشکی در سن شما جنازه تشریح می گند شما می گید دوست دارید  کسی  را که دوستش دارید آزار بدید یعنی با روان خودتان و او بازی کنید ! 

اصلا تا خودتان را نشناسید حق ندارید با کس دیگری در ارتباط باشید چون نمی دانید از زندگی چه می خواهید ثبات شخصیت ندارید 

زن یعنی زندگی 

شما به طور آشکاری اختلال در شناخت شخصیت خودتون دارید تمام علایمتون هم به خاطر همینه یک نفس عمیق بکشی ...

دقیقا درسته میدونم اینحوریم اما کنترل نمیشه