moonlover86 مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 عنوان خاک نقره ای هرمز | مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 91 پست دلم میسوزه میبینم مردم شیشه شیشه از اونجا خاک بر میدارن میارن گند زدن به طبیعتشخب خاک اونجا رو میخوای چیکار بریزی تو سرت وقتی اون خاک متعلق به اونجاس خب هرکی یه مشت برداره تموم میشه که کاربری دست دو نفره 1404/01/14 | 01:48 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 15117 مسافرا گند زدن به همه چیما جنوبیم.ساحل شده پر آشغالچرا واقعا؟چقد بی فرهنگن!اینا از کجا اومدن که ابتدایی ترین چیزا رو نمیدونن؟ در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 در این که مردم یه سری چیزارو نمیفهمن که شکی نیست ولی همین اتفاق برای خیلی از جاها افتاده و مدیریت کر ... تا اینا بیان جریمه بذارن از هرمز فقط یه اسم میمونهمثل بقیه ی جاها که ایرانی به گند کشیده کاربری دست دو نفره
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 42794 تا اینا بیان جریمه بذارن از هرمز فقط یه اسم میمونهمثل بقیه ی جاها که ایرانی به گند کشیده چون هر کی به فکر خودشه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 منم کلیپ هارو دیدم خیلی اعصابم بهم ریخت و ناراحت شدم🥺من هنوز نرفتم ببینم الانم که دیگه چیزی نمونده� ... یکی راجب همین قضایا و رعایت نکردن مسافرا تو هرمز و شمال تاپیک زده بود بعد یکی کامنت گذاشته بود خب مگه چی میشه خاک بردارن از اونجا با همچین طرز فکری گند میزنن به همه جا دیگه کاربری دست دو نفره
خورشید_طلوع_میکند عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 3982 کارشون اشتباهه اما خاک اونجارو کامیون کامیون کسای دبگه میفروشن به کشورای حاشیه ی خلیج فارس خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 مسافرا گند زدن به همه چیما جنوبیم.ساحل شده پر آشغالچرا واقعا؟چقد بی فرهنگن!اینا از کجا اومدن که ابتد ... بعد همین بی فرهنگا میرن خارج از متروی خیابونای خارجی هم مراقبت میکنن چه برسه آثار باستانیشونحالا تو ایران کاربری دست دو نفره
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1033 مسافرا گند زدن به همه چیما جنوبیم.ساحل شده پر آشغالچرا واقعا؟چقد بی فرهنگن!اینا از کجا اومدن که ابتد ... شهر خودشون نیس میگن به درک بزار کثیف شه کاش جریمه سنگین و زندان داشت اینکار
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 کارشون اشتباهه اما خاک اونجارو کامیون کامیون کسای دبگه میفروشن به کشورای حاشیه ی خلیج فارس اینو منم شنیدم ولی وقتی طرف اینارو میدونه چرا باید خروار خروار ازین خاک برداره که شرایط اونجا بدتر شه فرهنگ سفر رفتن ندارن بشینن تو خونشون کاربری دست دو نفره
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1033 یادگاری نوشتن رو بیستون و تخت جمشید و... رو کجای دلم بذارم خدایا من که دلم میخواد دستمو بندازم این بیشعورا رو تا جا داره خفه کنمکاش عقل داشتنهمشم تقصیر بلاگرای بیشعورههههمین مبینا دندونی که همشون عقده ای تره تو یکی از کلیپاش کلی طلا انداخته بود داشت میکرد تو چش ملت انقد دستشو تکون میداد
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1033 تقصیر بلاگراس همشیعنی شرط میبندم که تا پارسال کسی نمیدونست هرمز کجاست که خاکش چی باشهکسیم نمیرفت اونجا اگه هم میرفتن کمتر کسایی میرفتن امسال یهو حمله کردن
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 5128 هرمز خیلی زیبا و بکر بوداز وقتی یه پیج اینستا هرمز رو به مردم معرفی کرد عرض دو سال گند کشیده شد به هرمز من عاااشق زمستونم❤️
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 15117 شهر خودشون نیس میگن به درک بزار کثیف شه کاش جریمه سنگین و زندان داشت اینکار حتی خیابون پر از پوست کیک و بطری آبمیوه س!دور میدون ماشین پارک کردن! در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
خورشید_طلوع_میکند عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 3982 اینو منم شنیدم ولی وقتی طرف اینارو میدونه چرا باید خروار خروار ازین خاک برداره که شرایط اونجا بدتر ش ... متاسفانه بعضی مسافرا شعور ندارن خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 شهر خودشون نیس میگن به درک بزار کثیف شه کاش جریمه سنگین و زندان داشت اینکار خارج داره فقط ایرانه که همه چی براش مهمه جز حفظ آثار تاریخی و گردشگری کاربری دست دو نفره
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1109 من که دلم میخواد دستمو بندازم این بیشعورا رو تا جا داره خفه کنمکاش عقل داشتنهمشم تقصیر بلاگرای بیشعو ... خدا این اینستا رو نابود کنه از وقتی بلاگرها رفتن ایران گردی میکنن گند زده شده به ایران خودشون از یه سری بی فرهنگا بدترن کاربری دست دو نفره