یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانمی تونستم دوستش داشته باشم دیگه برام همش دعوااخرش خودش ودخواست دادالانم بخاطربچه هاپشیمونم چراتحمل نکردم سخته من نتونستم
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانم ...
منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم همون زن رو صدا میزد اشتباهی 😔😔 تصور میکنم رابطه داشتنش رو بخدا روانی میشم چیکارکنم
منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم ...
اگه بچه نداری بازم طلاق خوبه من بچه هام داغونم کردن بچه نداشتم یه باربلاکش میکردم اززندگیم تف میکردم بچه داری برومشاوره اینجاهانیابدترنیشی همین جاهامنودیوونه کردکاش میرفتم مشاوره