2777
2789
عنوان

کسی هست یا دیدین شوهرش بهش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 12871 بازدید | 214 پست
چیکار کردین باهاش

ساختم ولی انقد ادامه داد که بریدم و کنار کشیدم دیگههر کی منو میدید چه فامیل خودم چه فامیل اون میگفتن چرا نمیری بسه دیگه باید چقد اذیت بشی که بزاری و بری با اینحال هم موندم ولی کار به جایی کشید که بی تفاوت از کنارم رد میشد براش مهم نبود من ناراحتم مهمون میومد میزاشت میرفت 

منو میزاشت و چند روز بعد میومد خوته اونم طلبکار بود داد و بیدادم میکرد البتع اعتیادم داشت  و من اون موقع نمیدونستم بعدا فهمیدم

بابام بهش گفته طلاقش بده اومد بهم گفت بابات گفته دخترمو طلاق بده اگه میخوای بری برو ، مامانشم بهم گفت اگه دخترم جای تو بود مهریه رو می بخشیدم دخترمو ازاد می کردم 

یبارم دیدم خانوادگی دارن میگن پول نداریم مهریه بدیم مامانشونم می گفت طلاقش بدین بره 

همین قدر بی عاطفه و بی رحم 

البته طولی نکشید که به عالم و ادم رو زد که من بر گردم همون مادر التماسمو کرد که برگردم واسطه ها میگفتن گریه میکنه میگه الان فهمیدم چیکار کردم باهاش ۳ سال هر چند وقت میومد اما خدا رو شکر دیگه بهش برنگشتم خیلی حالم بهتره اون دوران خیلی سخت بود خیلی عذاب اور بود خدا برا کسی نیاره

ن بچه ندارم فقط تصور طلاق هم سختمه😔راهی نمونده ولی برام

عزیزم من نه میشناسمت نه دشمنتم دلسوزانه میگم شوهرت به دردنمی خوره بازشوهرمن به روی من نمیاوردمن باکنکاش های فراوان فهمیدم که رابطه داشته شوهرتومست میاداسمشم میاره قبحش ریخته توروخدایه فکری به زندگی خودت بکن اول اینوکه فعلابچه نیاربعدبرومشاوره درست حسابی بعدجوتنب رودرنظربگیربعدتصمیم بگیر

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن بچه ندارم فقط تصور طلاق هم سختمه😔راهی نمونده ولی برام

با همسرت صحبت کردی؟

چی میگه ؟

از بزرگتر های فامیل تا حالا کسی باهاش حرف زده ؟

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

من ۷-۸روزه برگشتم

یه بچه ۵۴روزه دارم

از وقتی اومدم هنو حرصم سرد نشده، هر روز تیکه میندازم بهش، اونم اول هیچی نمیگف دو روزه اوپم میپره به من

رابطم ندارم باهاش و سر همینم امروز دستمو پیچونده

قرص اعصابم میخورم

یه زندگی سیاه و نامیدوارانه

منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم ...

اینم شد سوال اخه

عزیزم لطفا جمع کن برو

این دیگه علناً اسم زنه رو صدا میکرده

ینی چی که نمیدونم چیکار کنم از این. واضح تر؟؟ 

دیگه باید چیکار کنه تا طلاق بگیری

برای تعجیل در فرج یه صلوات بفرست ❤️🙏

من ۷-۸روزه برگشتمیه بچه ۵۴روزه دارماز وقتی اومدم هنو حرصم سرد نشده، هر روز تیکه میندازم بهش، اونم او ...

توچقدرمنی من بعدزایمان فهمیدم برومشاوره انقدرتلخ میشی که هم شوهرت زده میشه هم بچه ت گمناه داره اشتباهات منونکن 

عزیزم من نه میشناسمت نه دشمنتم دلسوزانه میگم شوهرت به دردنمی خوره بازشوهرمن به روی من نمیاوردمن باکن ...

شوهر من گفت نمیخوامت اونو میخوام برو 

بعد بی ناموس میگفت ببخشید 

برگرد بی تو نمیتونم 😐

توچقدرمنی من بعدزایمان فهمیدم برومشاوره انقدرتلخ میشی که هم شوهرت زده میشه هم بچه ت گمناه داره اشتبا ...

💔💔والا امشب باز به سرم زده طلاق بگیرم

یه جوری دستمو پیچوند که کم مونده بود بشکنه، دیروزم یه چیز خیلی خیلی طبیعی رو به روم آورد و زد تو سرم

مشاور خوب دنبالشم دارم پرس و جو میکنم برم

شوهر من گفت نمیخوامت اونو میخوام برو بعد بی ناموس میگفت ببخشید برگرد بی تو نمیتونم 😐

شوهرمنم باحرکات وحرفاش میگفت اون زن بهترخودشم درخواست دادالانم اونم ول کرده بایکی دیگه قرارازدواج گذاشته چون اون بچه هارونخواست 

نزدیک چهارساله که ازدواج کردم با یه مرد به شدددت هوسباز که خودشو خیلی خوب و وفادار نشون داده بود اما تو زندگی شناختمش که چه کثافتیه..یک سال و نیمه دارم بدجور زجر میکشم ازوقتی که با چشمام پیاماشو دیدم که میخواس بایه زن خراب بره رابطه جنسی داشته باشه وازاون به بعد بارها و بارها دستش برام رو شده‌‌..خداروصدهزار مرتبه شکر که گوش شیطون کر تا چند روز دیگه به امید خدا این لجن و برای همیشه از زندگیم میندازم بیرون داغونم کرد تو این چندسال..خیالمم راحته بچه ندارم خداروشکروقتی ذاتشو شناختم دیگه نذاشتم بچه ای بیاد