2777
2789
عنوان

شما موافقین که مهریه باید طوری باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 48 پست
چه قشنگ گفتید نشان مهر !قلبی شدم😍

❤️❤️❤️❤️❤️

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اوهاون وقت اصلا نگرانی و استرس ندارین؟چون یه جورایی مثل دور از جون ارث هم هست مهریه

نگرانی از چی 

از اینکه بخاطر مهر طلاقم بدن یا ندن؟

عمری باشه افتخار عمر طولانی با جانیارم رو داشته باشم و پیشمرگش نباشم ، حق تنصیف هست و سقفی که بالاسرمه و ارثی که یک سومش به نامم وصیت شده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خباز بابت این که مرد نتونه از شرتون(بلانسبت) به راحتی خلاص بشهمثلا ۱۴ تا سکه باشه خب ۱۴ تا رو راح ...

اون زندگی که بخاطر مهریه مونده توش مهری هم هست؟

بیشتر ببینید

من اعتقاد دارم باید مهریه بشه نصف دارایی مرد در صورت طلاق

و یا فوت مرد

این برام منطقی تره

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

میدونید زمان پیامبر مهریه چطور بود؟ همون روز پرداخت میشد ..

مهریه رو اشتباه گرفتید خانم .. مهریه باج گیری نیست مهریه انتقام طلاق گرفتن نیست ..... مهریه یک چیز به عنوان هدیه روز اول بدن ..‌ بد اشتباه گرفتید 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
نه خباز بابت این که مرد نتونه از شرتون(بلانسبت) به راحتی خلاص بشهمثلا ۱۴ تا سکه باشه خب ۱۴ تا رو راح ...

بهرحال همچی به پارتنر شما بستگی داره... حتی اگر سنگین ترین مهر هم باشه درصورت عدم علاقه و تفاهم اجرا گزاشته میشه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بنظر من کلا قوانین ازدواج ایران باید عوض بشن ..

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

هیچ وقت نفهمیدم چرا سر مهریه دعوا می‌کنن؟؟

خیلی از ازدواجا که به طلاق ختم نمیشه و اصلا مهریه در طول زندگی به زن پرداخت نمیشه 

اونایی هم که طلاق می‌گیرن انقدر قسط بندی داره که با مبالغ سنگین فقط بازه زمانی پرداخت طولانی میشه و شما مدت بیشتری کسی رو که ازش متنفری می‌بینی 

باید خارج از توانش باشه ( اگر وکالت طلاق و سایر حقوق داده نشده)

مهریه برای گرفتن نیست. اهرم قدرت زن هست در این قانون جنگل. در موقه مشکل همین مهریه است کخ به زن کمک می کنه جدا بشه یا بچه ها رو بگیره. اغلب زن ها بخش زیادی از مهریه رو می بخشند در ازای حقوق انسانی شون.

مهریه برای مرد قابل پرداخت باشه می تونه زن رو طلاق نده. بره خودش خانواده تشکیل بده و برای همیشه زنو اسیر نگه داره.

فقط دختر بچه های دبیرستانی که میان راجع به مهریه خانم های متاهل رو نصیحت میکنن..

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

میدونید زمان پیامبر مهریه چطور بود؟ همون روز پرداخت میشد ..مهریه رو اشتباه گرفتید خانم .. مهریه باج ...

باتوجه به نظر و تجربه شخصیم گاهی مهریه میتونه تضییق برای یک اقا باشه وقتی خانم حق دیگه ای رو آز ان خودش نکرده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اون زندگی که بخاطر مهریه مونده توش مهری هم هست؟

نه این که بمونه

منظورم از این بابته که مثلا اگه مرد خیانت کنه و زن دیگه ای رو بخواد بیاره تو زندگیش،اگه مهریه خانومش مثلا ۱۴ سکه باشه راحت میتونه مبلغو بده و از اون خانوم جدا بشه.

یعنی منظورم اینه مرد نباید به این راحتی بتونه زن رو طلاق بده و حداقل یه مبلغ زیادی به خانوم تعلق بگیره که مرد هم سختی بکشه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من مهریه رو نشان مهر میدونم برای همینم ۱ سکه مهر کردم که بهم پرداخت شد

حق تنصیف اموال رو گرفتید ؟