2777
2789
عنوان

شما موافقین که مهریه باید طوری باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 48 پست

امشب داشتم فک میکردم کاش یه بخشی از مهریه مو بر ذمه پدرشوهر میذاشتم 

نود و نه درصد اختلاف بین منو همسرم مقصرش خانوادشن 

اینجوری یه گوشمالی بهشون میدادم که فقط دل من خون نباشه ...

جنگ و دعوا و اعصاب خردی فقط تو خونه من نباشه و مقصراش خوشحال و خندون راه نرن 

مهریه به نظرم باید بیش از اموال مرد باشه به این دلیل که اگر خدای ناکرده اتفاقی براش افتاد خانوادش نتونن زن و بچه اش رو تحت فشار بذارن، چون موردی که مثال زدم رو دیدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مهریه رو نشان مهر میدونم برای همینم ۱ سکه مهر کردم که بهم پرداخت شد

اوه

اون وقت اصلا نگرانی و استرس ندارین؟

چون یه جورایی مثل دور از جون ارث هم هست مهریه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من شروط ضمن عقد برام مهم هست

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید

مهریه هدیه ست وسیله معامله نیست قطعا

کاربری‌ دوم‌ ِ@زهوریم(معروف نیستم،ولی خواستم مشخص باشه دوتا کاربری‌دارم)                                                      من‌اینجا‌ریشه‌درخاکم‌من‌اینجا‌تا‌نفس‌باقیست‌می‌مانم🕊️🤍 

مهریه به نظرم باید بیش از اموال مرد باشه به این دلیل که اگر خدای ناکرده اتفاقی براش افتاد خانوادش نت ...

منم حس میکنم اونایی که نجومی گذاشتن کار بهتری کردن

مهریه به نظر من اشتباه ترین چیزی هست که میتونه تو رابطه باشه اگه قراره مرد به خاطر مهریه طرفو طلاق نده همون بهتر که زودتر طلاق بده بعدشم وقتی یه زندگی شروع میشه شما هردو از صفر شروع کردین مرد جمع کنه زن ببره و اینکه قیمت گزاری کردن مثل برده بودنه فروشی نیستیم که.

نظر شخصی هست شاید شما از یه ديدگاه دیگه نگاه کنین

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

امشب داشتم فک میکردم کاش یه بخشی از مهریه مو بر ذمه پدرشوهر میذاشتم نود و نه درصد اختلاف بین منو همس ...

اونم خوبه ولی خب قبول نمیکنن خیلیاشون😂

من مهریه رو نشان مهر میدونم برای همینم ۱ سکه مهر کردم که بهم پرداخت شد

چه قشنگ گفتید 

نشان مهر !

قلبی شدم😍

کاربری‌ دوم‌ ِ@زهوریم(معروف نیستم،ولی خواستم مشخص باشه دوتا کاربری‌دارم)                                                      من‌اینجا‌ریشه‌درخاکم‌من‌اینجا‌تا‌نفس‌باقیست‌می‌مانم🕊️🤍 

از پرداختش برنیاد چه فایده داره!!من همیشه میگم زندگی من اگه بخواد بر پایه سکه اینا پایدار باشه همون ...

نه خب

از بابت این که مرد نتونه از شرتون(بلانسبت) به راحتی خلاص بشه

مثلا ۱۴ تا سکه باشه خب ۱۴ تا رو راحت میشه داد

نهایتا خونشو بفروشه و از روی اون ۱۴ تا بخره و بده

منم حس میکنم اونایی که نجومی گذاشتن کار بهتری کردن

یکیش که شوهرخواهر دوست خواهرم بود وقتی فوت شد خانواده شوهر خواهر می خواستن از خونه ای که توش زندگی میکنه بیرونش کنن و خانم موضوع مهریه رو پیش کشید و اونا نشستن سرجاشون

یه مورد دیگه بود که مهریه خانم خیلی کم بود ولی همسرش ملک و مغازه و ماشین داشت و ملکشون هم تو یکی از مناطق گرون تهران بود منتها وقتی همسر خانم فوت شد پدر و مادر آقا گفتن از همه اموال سهم شون رو می خوان (در واقع خواهر و  برادرهای اقا پدر و مادر رو تیز و پُر کردن) و این بنده خدا خانم تو دردسر افتاد و مجبور شد ملک رو بفروشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
یکیش که شوهرخواهر دوست خواهرم بود وقتی فوت شد خانواده شوهر خواهر می خواستن از خونه ای که توش زندگی م ...

🤦‍♀️🤦‍♀️

نه خباز بابت این که مرد نتونه از شرتون(بلانسبت) به راحتی خلاص بشهمثلا ۱۴ تا سکه باشه خب ۱۴ تا رو راح ...

ببین همیشه میگم کسی رو نمیشه بزور نگه داشت بزار برهه ! 

رابطه ای که آجرهای دیوارش لقه رو بزن خراب کن.

یه هفته،یه ماه یا اصن یه سال غصه‌اش رو بخوری بهتره تا اینکه هرروز استرس فرو ریختنش رو داشته باشی!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱