دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1202 عنوان کسی هست با لتزول باردار نشه اما با کلومیفن شده باشه❗️ 47 بازدید | 7 پست چندماه کلومیفن خوردین؟آمپول آزادسازی هم زدین؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊 1404/01/14 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1202 من هردوشو باهم خوردم دستورش و بهم میگی عزیزمو اینکه مشکل شما چیبودو چندماه هردوش رو مصرف کردین تا باردار شدینو آیا آمپول هم ماهی ک باردار شدی زدی😍🧡 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3832 دستورش و بهم میگی عزیزمو اینکه مشکل شما چیبودو چندماه هردوش رو مصرف کردین تا باردار شدینو آیا آمپول ... من از روز دوم پریودم روزی یدونه لتروزول تا پنج روزاز روز سوم روزی سه تا کلومفین تا پنج روزهمون ماهم باردار شدم شکر خدانه امپول نزدممن فولیکولام خیلی کوچیک بودن
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1202 من از روز دوم پریودم روزی یدونه لتروزول تا پنج روزاز روز سوم روزی سه تا کلومفین تا پنج روزهمون ماهم ... مال من سایزش خوبه بنظرت چیکار کنم برا کیفیت تخمک اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3832 مال من سایزش خوبه بنظرت چیکار کنم برا کیفیت تخمک من قرص پرگناکر کانسپشن میخوردم
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1202 من قرص پرگناکر کانسپشن میخوردم این قرص بهتره یا ابوست؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊