2777
2789

چندماه کلومیفن خوردین؟

آمپول آزادسازی هم زدین؟

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

من هردوشو باهم خوردم

دستورش و بهم میگی عزیزم

و اینکه مشکل شما چیبود

و چندماه هردوش رو مصرف کردین تا باردار شدین

و آیا آمپول هم ماهی ک باردار شدی زدی😍🧡

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستورش و بهم میگی عزیزمو اینکه مشکل شما چیبودو چندماه هردوش رو مصرف کردین تا باردار شدینو آیا آمپول ...

من از روز دوم پریودم روزی یدونه لتروزول تا پنج روز

از روز سوم روزی سه تا کلومفین تا پنج روز

همون ماهم باردار شدم شکر خدا

نه امپول نزدم

من فولیکولام خیلی کوچیک بودن

من از روز دوم پریودم روزی یدونه لتروزول تا پنج روزاز روز سوم روزی سه تا کلومفین تا پنج روزهمون ماهم ...

مال من سایزش خوبه بنظرت چیکار کنم برا کیفیت تخمک

من قرص پرگناکر کانسپشن میخوردم

این قرص بهتره یا ابوست؟