2777
2789
عنوان

از بچه های طلاق اطرافتون بگین

407 بازدید | 43 پست

در چه حالن 

چیکار می کنند؟ رو به رشدن؟ رو به پیشرفتن؟

راحت کنار اومدن؟ این جریان چه تاثیری رو زندگیشون داشته؟

واسه ازدواجشون چجوری رفت جلو؟ مشکلی که پیش نیومد؟

خودم شوهرم بچه طلاقیم 8 ساله ازدواج کردیم یه پسرم داریم خداروشکر داریم زندگی میکنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا که رو به راهن. درونشونو نمیدونم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بیشتر ببینید

من یه خانوم دهه شصتی میشناختم دورادور که تو دوران مدرسه درسش خوب بود به دوست پسرش و شیطنتاش هم میرسید و زمان کنکور که اون زمانا خیلی سخت بود رتبه خوبی اورد و رشته نسبتا خوبی خوند و بعدم با یه اقایی تو خارج ازدواج کرد و الان دو تا بچه بزرگ دارن و خلاصه دیگه مادررو کل دنیا میبره میگردونه 

دلم واسه این بچه ها میسوزه ولی برای بچه ای که هم پدر و هم مادرشو از دست داده و تو سنیه که همه چیز رو میفهمه بیشتر... 💔همش حلو چشامه برای آینده اش خیلی نگرانم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

یکیشون خیلی عقده ای و پر از کمبود بار اومد 

همش تو خیال بود و مدام دروغ میگفت

یا مثلا سعی میکرد به جای یکی دیگه زندگی کنه

ولی یسریای دیگشون اصلا اینطوری نبودن خیلی باوقار و متین بودن

الانم درسشون رو تموم کردن سرکار میرن 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 

من و همسرم هم بچه طلاقیم🤣🤣🤣..خداروشکرر...میگذرونیم ...تیکه میندازیم...خاطره های مسخره ی زمان زندگی پدر مادرامون رو میگیم....میرسیم به اینکه ما باید فلان کارو کنیم ک خدااقل طلاق به ما پیوند نخوره🤣🤣

دوتا دختر عمم 

جمعه عروسی یکیشون

تابستون هم یکیشون ازدواج کرد

همسرانشون خوشبختانه خیلی خوبن و وضع مالی خیلی خوبی هم دارن 

دخترا هم یکیشون پرستار یکی دیگه مزون لباس داره 

بچه طلاق شاید بتونه خیلی بهتر از فرزندی باشه که توی دعوا و جنگ خوانواده ها بزرگ شده باشه