2777
2789

کسایی که در جریان تاپیکام هستید میدونید چه خبره میشه بیاید 😔

واسه کسایی ام که نمیدونن خلاصه بخوام بگم من پریروز بی بی چک زدم اولش یه خط پررنگ افتاد بعد گذشت چند دقیقه یه خط دیگه کمرنگ افتاد عکسشم تاپیکای قبلیم هست 

ولی چون خط دوم دیر افتاد و زودم بی بی چک زده بودم زیاد باورش نکردم 

منو شوهرمم از دو سه هفته قبل برنامه شمال ریخته بودیم دیگه کنسلش نکردم 

اومدیم شمال ولی تا الان پریود نشدم 

دیشب یه لکه خیلی کوچیک قهوه ای حس کردم تو لباس زیرم هست ولی چون لباس زیرم روشن بود گفتم شاید من حساس شدم لکه ی چیزی نیست 

امروز نوار بهداشتی گذاشتم

شب دیدم تو نوار یه لکه کوچیک قهوه ای هست 😔😔😔😔خیلی ناراحتم

یکی دوساعت پیشم رفتم دستشویی دستمالو زدم به مجرا ترشح بی رنگ مایل به زرد ازم اومد که توش یه رگه های کوچیک قهوه ای بود انگار 

میشه بگید لکه بینی بارداری چجوریه؟ همینجوریه که از من اومده؟ 

الان خطرناکه؟ نشونه سقطه؟ 

باید چیکار کنم من؟ 

قراره با شوهرم فردا تو شمال بریم دکتر زنان ولی اگه دکتر زنان پیدا نکردم چیکار کنیم؟؟ برگردیم تهران؟ اصلا تا تهران چجوری برگردم با این وضعیت؟ 😭😭😭😭😭

درضمن توی ماشین میشینم کمرم و دلم مثل حالت‌های پریودی شروع میکنه به درد 😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا رفتی مسافرت

اصلا باور نمیکردم حامله باشم 

بعدشم چون مطمئن نبودم گفتم الکی مسافرتو خراب نکنم یه وقت پریود میشم الکی این وسط مسافرتی که بعد مدت ها میخوایم بریم خراب میشه 

استرسی نشو عزیزم ، اول بی بی چک مجدد بذار یا ازمایش بده مطمئن شی بارداری بعدم ، تو راه برگشت تا تهران حتما پشت ماشین دراز بکش ، هر یک ساعت ده دقیقه پیاده روی کن ، بهت نباید فشار بیاد ، تا نری برای سونوی قلب معمولا دکتر دارو برای لکه بینی نمیده فقط باید مراعات کنی تا برسی به دکتر همین

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

چیزی نیست عزیزم مبارک باشه بعضی خانوما این لکه بینی رو دارن استراحت کن اگه دکتر هم نبود شیاف پرژسترون بگیر از داروخونه شبی یکی استفاده کن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید
استرسی نشو عزیزم ، اول بی بی چک مجدد بذار یا ازمایش بده مطمئن شی بارداری بعدم ، تو راه برگشت تا تهرا ...

آره حتما فردا صبح اول بی بی چک میزنم 

ولی میترسم بدتر شه خیلی نگرانم 

چیزی نیست عزیزم مبارک باشه بعضی خانوما این لکه بینی رو دارن استراحت کن اگه دکتر هم نبود شیاف پرژسترو ...

تو مسافرت چجوری استراحت کنم عزیزم یا باید راه بیوفتیم برگردیم تهران که همش تو ماشین میشم 

یا باید همین گشتنی هایی که تو شمال می‌خواستیم بریم رو با احتیاط بریم 

شیافم میترسم بدون تجویز دکتر بذارم