نمیدونم والا . بخت منو یکیشون باز کرد اسمش سید فرهاد کریمی بود موکل داشت و خیلی ترسناک . منم گیر کر ه بودم خدایی تا آخرش رفتم چون میترسیدم ازش . ولی خب خوشبختانه موفق شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگ آدرس داد که فلان روز یه خانم با این مشخصات اومد خونتون و به خاطر اینکه پسرش عاشق من شده اون دعا رو گذاشته زیر درخت و دقیقا مامان دوستم به بهونه گیلاس خوردن همون کار و کرد
اصلا اعجوبه بود اون آقا. منو اصلا ندیده بودااا من ۱۰۰۰ کیلومتر ازش فاصله داشتم ولی گفت رو سینه ی سمت چپ ت یه خال داری و خیلی چیزهای دیگه
تو ۳۸ سالگی ازدواج کردم الان ۴۱ سالمه . ایشون دعای گشایش بخت دادن اصلا این دعا رو برای شخص خاصی ندادن گفتن با این دعا کع برام پست مرد و قرآنی بود ازدواج میکنم . من بعد اون دعا ۴ تا خاستگار داشتم که خودم همسرموآگاهانه انتخاب کردم
قشنگ آدرس داد که فلان روز یه خانم با این مشخصات اومد خونتون و به خاطر اینکه پسرش عاشق من شده اپن دعا ...
اینا با اجنه در ارتباطن اون برگه دعا رو زیر درخت دفن میکنه . من وقتی نوجوون بودم خیلی اعتقاد داشتم و همه جا دنبال اینا رفتم تا اینکه به اصل کارشون پی بردم و توبه کردم و فقط از خدا میخوام هر چیزی رو . و میدونم اگه نشه صلاح من هست مثل ازدواجم تو سن ۳۵ سالگی