2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 141 پست

عزیزم هیشکی از این شرایطی  ک داره راضی نیس حرفهای ی مفت ی مشت ادم نفهم تیکهاشون اما واقعا یعضی اوقات هر چقدر تلاش کنی بی فایدس

قدر همدیگر را بدانیم ...خاک چیزی را ک گرفت پس نمی دهد...🖤

😄منم اهوازم . بخدا همشون دروغگوان

نمیدونم والا . بخت منو یکیشون باز کرد اسمش سید فرهاد کریمی بود موکل داشت و خیلی ترسناک . منم گیر کر ه بودم خدایی تا آخرش رفتم چون میترسیدم ازش . ولی خب خوشبختانه موفق شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه دوستی داشتم ۳۸ ساله بود و از لحاظ جسمی هم دستش مشکل داشت و عقلی هم زیاد کامل نبود اسفند ماه از ...

چون چهل سالم شده و شرایطمم خوبه و هیچ وقت ادم مناسب سر راهم نیومده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نمیدونم والا . بخت منو یکیشون باز کرد اسمش سید فرهاد کریمی بود موکل داشت و خیلی ترسناک . منم گیر کر ...

حتما هزینه بالایی گرفته ولی بنظرم اگه مال دعا بود بلافاصله بعدش باید جواب میداد نه دو سال بعد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
منظورم اینه که بتونن به دخترشون اعتماد به نفس وارزش بدن

اینو حق گفتید

اره آدم بفهمه اصلا داغون میشه اون عالم گفت مادر دوستت دعا گذاشت!؟🤷‍♀️🤦‍♀️

قشنگ آدرس داد که فلان روز یه خانم با این مشخصات اومد خونتون و به خاطر اینکه پسرش عاشق من شده اون دعا رو گذاشته زیر درخت و دقیقا مامان دوستم به بهونه گیلاس خوردن همون کار و کرد

اصلا اعجوبه بود اون آقا.  منو اصلا ندیده بودااا من ۱۰۰۰ کیلومتر ازش فاصله داشتم ولی گفت رو سینه ی سمت چپ ت یه خال داری و خیلی چیزهای دیگه

چند سالته؟

تو ۳۸ سالگی ازدواج کردم الان ۴۱ سالمه . ایشون دعای گشایش بخت دادن اصلا این دعا رو برای شخص خاصی ندادن گفتن با این دعا کع برام پست مرد و قرآنی بود ازدواج میکنم . من بعد اون دعا ۴ تا خاستگار داشتم که خودم همسرمو‌آگاهانه انتخاب کردم

قشنگ آدرس داد که فلان روز یه خانم با این مشخصات اومد خونتون و به خاطر اینکه پسرش عاشق من شده اپن دعا ...

اینا با اجنه در ارتباطن اون برگه دعا رو زیر درخت دفن میکنه . من وقتی نوجوون بودم خیلی اعتقاد داشتم و همه جا دنبال اینا رفتم تا اینکه به اصل کارشون پی بردم و توبه کردم و فقط از خدا میخوام هر چیزی رو . و میدونم اگه نشه صلاح من هست مثل ازدواجم تو سن ۳۵ سالگی 

هر چه خدا خواست همان میشود

تو ۳۸ سالگی ازدواج کردم الان ۴۱ سالمه . ایشون دعای گشایش بخت دادن اصلا این دعا رو برای شخص خاصی نداد ...

پس بختت بسته نبوده دعای جذب خواستگار بهت داده 

هر چه خدا خواست همان میشود