2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 141 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبلیغ؟ من اون آقا رو گم کردم تبلیغ چی؟ من تجربه مو گفتم فقط

خب همه فکر میکنن که دعا براشون جواب میده در صورتی که شما بدون دعا هم سرموقع مقرر ازدواج میکردی

هر چه خدا خواست همان میشود

من ۳۷ سالمه هیچ وقت ازدواج نکردم 

هیچ کمبودی هم ندارم

همه دوست و فامیل های همسن و سالم که ازدواج کردن اینقدر درگیر مشکلات متاهلی هستن که از نظر من بخت اونا سنگین بوده من بختم سبک  😆

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
من قبلا اینجوری بودم ولی الان ادم مناسبم نمیاد و انگار اصلا دیده نمیشم

من که دیگه بیخیال شدم دارم رو شغلم تمرکز میکنم و میخام پولی که درمیام رو جمع کنم سرمایه گذاری کنم بتونم یه خونه کوچیک بگیرم که چندسال دیگه اگر پیر شدم و کسی رو نداشتم نگهداری کنه ازم خونه رو اجاره بدم که خرج خونه سالمندان من دربیاد ازش 

اره هر دومون اکی هستیم مشکلات داریم ولی در کل خوبه

من جدیدا بچه میخام فقط دیگه دوست ندارم اصلا ازدواج کنم ( خواستگارم دارم اما نمیخوامشون)اما بچه خیلی میخام . دعایی که گرفتی قرآنی بود ؟ چیزی ازش یادته؟