2777
2789
عنوان

یک سوال دارم خدایی حقیقتو بگین باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 75 پست
میشه یه کوچولو بگین چرا مزاحم .ممنون میشم عزیزم

مهمان یک روز دو روز،یعنی چی این همه مدت ،من خودم نمیتونم حتی مامان یا خواهرم و به عنوان مهمون طولانی تحمل کنم باینکه مامانم بهترین مامان دنیاست،ادم میخواد راحت باشه هر وی خواست بپوشه بخوره بگرده...بهترین راه اینه بگین همسرتون شاکی شده،همسر شماهم صبری داره بلاخره لبریز میشه و ممکنه اصلا رابطه شما و همسرتون هم به هم بخوره،ترستون نرفتن خونه پدریه؟نهایتا یکسال با ایشون قهری و نمیری خونه پدری بعد کم کم با پدر و مادر آشتی کنید و برید بهتر ازینه که الان تو هر سال سه چهار ماه یه مزاحم دارید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمان یک روز دو روز،یعنی چی این همه مدت ،من خودم نمیتونم حتی مامان یا خواهرم و به عنوان مهمون طولانی ...

اره عزیزم دوست دارم راحت باشم ،اصلا کنار این خواهرم خیلی معذبم

👩‍❤️‍👨
طبیعیهبرام عجیبه چطور اجازه میدید یه نفر تا این حد بهتون آسیب بزنه

خب اگه باهاش بدرفتاری کنم باید خونه ی بابام نرم هیچوقت ،دوم اینکه ازبس ک وختی مجرد بودم و منو ترسونده همین الانشم مثل سگ ازش میترسم 😭😭😭

👩‍❤️‍👨
طبیعیهبرام عجیبه چطور اجازه میدید یه نفر تا این حد بهتون آسیب بزنه

حتی نمیذاشت تو خونه ی بابام یه کاری انجام بدم از حسودی و بدجنسی .همیشه پدرو مادرم ازم تعریف میکردن اون میخواست آتیش بگیره ....کاش هیچوقت تعریفم نمی‌کردن ...حتی نمیذاشت غذا بخورم یا آشپزی بکنم .اووووووو یه بلاهایی سرم آورد روم نمیشه بگمشون 😞😞😭

👩‍❤️‍👨

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15904790/%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86 سلام دوستان من نویسنده رمان هستم.ازتون میخوام کمک‌م کنید..میشه بهم سناریو پیشنهاد بدید..مثلا اینکه چیکار کنن کجا برن و چه اتفاقاتی بیوفته .. یا یه سری حرفارو(دی

خب اگه باهاش بدرفتاری کنم باید خونه ی بابام نرم هیچوقت ،دوم اینکه ازبس ک وختی مجرد بودم و منو ترسوند ...

بد رفتاری اصلا نکن،به مادر یا پدرت یا خودش بگو میشه اینقدر نیاد جلوی همسرم خجالت میکشم که اینقدر زیاد میاد،چهار بار هم بپیچونش دیگه نمیاد، نترس شاید چند ماه نری خونه پدرت ولی قطعا بازم میری ،ضعیف نباش به بچه هات و زندگیت فکر کن که به خاطر این آدم چقدر تحت فشاره

بشین رو کاغذ بنویس بدترین اتفاق با قطع ارتباط چیه،بهترین اتفاقات چیه و هر کدوم چقدر احتمال دارن...میبینی میصرفه کات کنی

بستگی داره خواهرم با کی میاد تنها یا با بچه و شوهرش؟

بستگی داره شوهرم چ جور آدمی باشه قبول کنه یا از رو اجبار پذیرفته؟

در کل اگر همه چی اوکی باشه راستش نمی‌پسندم سه ماه زمان زیادیه

بجون خودم بجون بچه هام حتی خودم یه عمل برام پیش اومد ،گفتن باید همراه داشته باشی ،رفتم شهرستان خودمو ...

نامرد من اینو خواهرنمیدونم بلکه .غریبه ای میدونم که دنبال نفع خودشه ...راه نده خونت .چه کاریه .ناراحت شد که شد زندگیت واجبتره ...زبونم لال اگه همین خواهرت باعث مشکل توزندگیت بشه ..میگه به من چه خودت کردی .حواست به زندگیت باشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خب اگه باهاش بدرفتاری کنم باید خونه ی بابام نرم هیچوقت ،دوم اینکه ازبس ک وختی مجرد بودم و منو ترسوند ...

خونه ی باباتون خونه ی هردوی شماست 

ولی رابطه تون با خاهرتون ربطی ب خونه ی بابل رفتن شما نداره

اگه نمیتونی رک ب خودش بگی با مامانت صحبت کن بگو غیر مستقیم به خواهرت بگه شوهرتون از این اوضاع ناراحته

بگو اگه اومد تا یه هفته قدمش رو چشم ولی بیشتر از اون شرمنده ام

بد رفتاری اصلا نکن،به مادر یا پدرت یا خودش بگو میشه اینقدر نیاد جلوی همسرم خجالت میکشم که اینقدر زیا ...

قطعا می‌تونه خونه ی پدرش بره

خودمه ی پدر مال هر بچه آیه ربطی ب روابط خواهران باهم نداره

حتی نمیذاشت تو خونه ی بابام یه کاری انجام بدم از حسودی و بدجنسی .همیشه پدرو مادرم ازم تعریف میکردن ا ...

الانم اگه زندگیتو خراب نکرد .هرچی دلت خواست بهم بگو ...جمع کن خواهرم ..دارم اینجا حرص میخورم ..بی دست وپاییی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .