2777
2789

این احساس تنفر از کودکی میاد هیچ وقت نتونستم اون احساسی که در مورد مادرا میگن رو درک کنم

از بچگی کتک خوردم شاید بخاطر کارهایی که از روی بچگی انجام میدادم و منطقی نبود ولی خب از یه بچه که نمیشه انتظار داشت منطقی رفتار کنه و یجا بشینه

از همون اول کلا مامانمو دوست نداشتم و تا الان که ۱۷ سالمه واقعا یه روز رو ندیدم که ما با هم خوب باشیم

واقعا هر روز جر و بحث و شروع کننده دعوا هم اکثرا خودشه و کلا آدمیه که سرش درد میکنه برای دعوا منم واقعا از این دعوا ها خیلی اذیت میشم و خیلی خیلی از لحاظ روانی تاثیر بد گذاشته و معمولا با لحن خیلی خیلی بد حرف میزنه و تهشم ختم میشه به شکنجه فیزیکی

و همین دعوا و فحش هایی که بهم میده باعث شده دوست نداشتنه تبدیل به تنفر بشه البته منم فحشا رو پنهانی میدم چون جراتشو ندارم و واقعا عذاب میکشم

الانم هر وقت تو خونه میبینمش با تک تک سلولام احساس انزجار و تنفر بهش دارم

هر سال هم ک میگذره اوضاع بدتر میشه مخصوصا الان که به شدت مشکل مالی داریم

از لحاظ درسی از بچگی به شدت درسخون بودم و حتی تو کرونا دیوونه بودم و بشدت خرخون واقعی بودم تا جاییکه راهنمایی رو هر سه سالش معدل ۲٠ بودم و تو یه مدرسه عالی میخوندم

ولی وقتی دهم اومدم نمیدونم چی شد ک به اینجا رسیدم مدرسم در حد تیزهوشانه و چون غیرانتفاعیه کلی پولم بابتش میگیره بابت همین مشکل مالی شدید پیدا کردیم و همیشه مامانم این موضوع رو به رخم میکشه

منه خرخون که ششم دبستان روزانه 6 ساعت میخوندم تو این دوران حساس خیلی افت کردم افت هم متاسفانه بخاطر درس نخوندن

باز دهم رو حداقل روزانه 2 ساعت میخوندم و روزای تعطیل 4 ساعت

الان همونم نمیخونم یعنی تایم مطالعه ام به نیم ساعت هم نمیرسه و پایه ۱۱ ام

کلی توسط عوامل مدرسه و خونه و.... تحقیر شدم کلی سرزنشم کردن

میدونم تقصیر خودمه ولی متاسفانه انگار طلسم شدم من خودم این مدرسه رو انتخاب کردم از درون درس رو دوست دارم خودم از روی علاقه تجربی انتخاب کردم و البته راضیم چون علاقمه ولی نمیدونم چرا نمیخونم چرا اینقدر بی حوصله ام چرا انقدر بی اراده ام

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از اون آدم پر انرژی یهو به همچین آدمی رسیدم خیلی خسته ام

کلی با خودم حرف زدم کلی خودمو برای درس قانع کردم ک بخونم ولی نمیشه

اصلا مغزم در مقابل درس خوندن ارور میده هر وقت خواستم برم سراغ درس یکی انگار بهم میگه تو توانایی خوندن نداری

امکانات آموزشی دارم پدرم داره خودشو میکشه پول قسطا رو جور کنه حتی هوش هم دارم مخصوصا حفظیات و ریاضی... یه درس دینی رو ۲٠ دقیقه ای تموم میکنم نمره ۲٠ رو هم میگیرم

ولی امسال همونو نمیخونم ک حداقل یه نمره ای بیارم الان نمراتم در حد ۱۳ ۱۴ دیگ بالاترینش ۱۷ هست حتی این اواخر چند تا نمره تک هم گرفتم واقعا ناراحتم

حس افسرده بودن دارم

نمیفهمم دردم چیه

از یه طرف دلم میخواد درس بخونم و از اومدن به تجربی پشیمون نیستم 

از یه طرف هیچ غلطی نمیکنم 

تازگیا هم مادر پدرم انگار دچار طلاق عاطفی شدن و من از همون بچگی محبت ندیدم الانم عین یه آدم منفعل یه گوشه خونه ام و حتی روز تولدم رو هم تبریک نگفتن

در حسرت اینم ک یه روز از مدرسه اومدم مامانم بگه خسته نباشی

یبار حس کنم آدم با ارزشیم حداقل برای خانواده ام اما واقعا عین یه دستمال کثیف دور انداخته شدم 

دلم میخواد از خونه فرار کنم ولی نمیشه باید منتظر کنکور باشم که همونم با این روند هیچی قبول نمیشم شاید عجیب باشه هر وقت که بعد مدرسه خواستم بیام خونه خونه مونو که میبینم نیومده حس منفی بهم میده

نمیدونم چیکار باید کنم من اصلا صبر ندارم حوصله تلاش ندارم دلم فقط نتیجه میخواد حالم از مسیر رسیدن بهم میخوره در حالیکه یه آدم موفق دیدگاهش عکس منه و من در گذر زمان به همچین آدمی رسیدم

خواستن توانستن است

خانواده ٨٠ درصد جلوی پیشرفت آدمو میگیرن

اصلا بهشون فکر و توجه نکن تا از این پل رد بشی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

ببین سعی کن خیلی قوی باشی 

میدونم قوی هستی ولی چندبرابرش کن و سعی کن این سه سال رو بگذرونی شهر خوب قبول بشی بری راحتشی

اگه مامانت با حرف درست نمیشه تنها راهش همینه

می دونم روحیه ات خرابه و حس بدی داری ولی عزیز دلم تو خیلی قویتر از اینی که حا بزنی 

میخوای درخواست بدم حرف بزنیم