2777
2789

بیشترش شبیه من بوو

منم از بچه سرخورده شدم ولی مامانم یه برهه نوجوونی اخلاقش بهتر‌شد من ۱۷ سالکه کنکور انسانی ام با بعضی هزینه مثل پانسیون مشکل دارن منم نهم یه درسی رو مثل تاریخ مطالعات رو با عشق خوندم همون شد طناب نجاتم اومدم یه مدرسه خوب در حد نمونه من به شدت آدم ناامیدی ام و این ذات منه یه بار برای اینکه خودمو تغییر بدم کلاس دهم خیلی درس خوندم خیلی طوری که همکلاسی ها میگفتن چطوری بند بند کتابو حفظی بعضی از دوستام دنبال دست انداختن من بودم من چهره بدی نداشتم فقط بینیم یه ذره مشکل داشت ولی بزرگ نبود و متناسب با صورتم بود تو اکیپ به اصطلاح دوستام تنها کسی که روش عیب میزاشتن من بودم از طرز راه رفتن بگیر تا رنگ پوست من سال یازدهم جزو شاگردای خوب مدرسه شدم ولی بازم دست از ناراحت کردن من برنداشتن من نهایی یازدهم رو بخاطری ناراحتی که داشتم خوب ندادم کل تابستون اون سال افسردگی گرفتم تا به الان که چرا عمرو و بهترین روزای عمرو حروم حرفای اینا کردم الان دوازدهمم درسام خوب نخوندم برای کنکور کاری نکردم و صفرم فقط یه معجزه است که کمکم کنه همچی خطم به خیر بشه 

سلام عزیزم .تو برای خودت بسیار با ارزشی اینو میدونستی؟تپ برای خودت باید تلاش کنی ولی یادت باشه اگه برای پدرو مادرت بی ارزش بودی اینهمه هزینه ت نمی‌کردند .

من مطمئنم که آینده ی خوبی داری 

و خیلی خوبه که الان حواست اومده سرجاش.نذار فکرهای منفی تو رو از هدفت دور کنند فقط و فقط به هدفت فکر کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط میدونم خانواده ات کلی زحمت را کشیدند به اینجا رسیدی

بله خودمم قبول دارم ولی این سرکوفت ها و حرفای تحقیرآمیز خیلی اذیت کننده اس

مشکل اصلی من نخوندنه نمیدونم چرا اینجوری شدم

مدرست عادی یا نمونه انتخاب کن که اذیت نشی سر پولشبا کلیپای تلگرام درس بخون راحت باش

هعی چی بگم

من خیلی وقته این تصمیمو گرفتم و استاد خوبشو هم پیدا کردم که باهاش جلو برم ولی متاسفانه نشد کسی از دولتی انصراف نداد که من برم

بله خودمم قبول دارم ولی این سرکوفت ها و حرفای تحقیرآمیز خیلی اذیت کننده اسمشکل اصلی من نخوندنه نمیدو ...

عاشق شدی .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بیشترش شبیه من بوومنم از بچه سرخورده شدم ولی مامانم یه برهه نوجوونی اخلاقش بهتر‌شد من ۱۷ سالکه کنکور ...

هعی درد ما رو خانواده نمیفهمه

من مشکل اصلیم درس نخوندن بی علته