2777
2789
عنوان

بچه ها یه کلیه رو چند میخرن

388 بازدید | 32 پست

میخوام بفروشم جراحی زیبایی انجام بدم🗿

اینطوری دستمم باز تره راحت تر خرج میکنم با کیفیت بالا

حداقل خوشگل از این دنیا میرم😂

کاربری دست دو نفره 

هعی😞

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید

اول برو راجع به زندگی با یه کلیه تحقیق کن

بعد بیا اینجا صحبت کنیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا 😐پسرخاله شوهرم بدبخت کلیه شو فروخت ماشین خرید بعد چندماه اون کلیه دیگه مشکل پیدا کرد از کار افتا ...

کبد چند میخرن؟😂

خدا رحمتش کنه

کاربری دست دو نفره 

کبد مبدقلب اینا آپاندیسی چیزی اینارو چند میخرن😂😂

چی میگی تووووو

قلب میلیاردیه میخوای اونو بفروش🙄

فقط دیگه عمل زیبایی بعدش رو تضمین نمی کنم 😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چی میگی توووووقلب میلیاردیه میخوای اونو بفروش🙄فقط دیگه عمل زیبایی بعدش رو تضمین نمی کنم 😂

عه جدییی

خب بعدش ماشین و آیفونم میخرم خوبه دیگه🤣

کاربری دست دو نفره 

خدا نکشتت دست از سر اعضای زبون بسته ات بردار😂😂😂😂

دماغم زیادی اکسیژن میکشه شکایت کردن ازش

مقصر اونه دیگه اونا گناهی ندارن بی گناه میسوزن😂

کاربری دست دو نفره 

عه جدیییخب بعدش ماشین و آیفونم میخرم خوبه دیگه🤣

اصلا می تونی بکوبی از نو بسازی

ولی اون دنیا😂