2777
2789
عنوان

چه آرزوهای برای پسرم داشتم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6347 بازدید | 154 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم مشکل تو ریوندن منظور به فن بیان مربوط میشه که با مطالعه حل میشه باقی رفتارا هم کارگاه خودشناسی ...

حرکات غیر طبیعی پس چیه؟ از نوزادی حرکات غیر طبیعی داشتم

مشکلات من به این سادگی ها نیست 

همه مشکلاتم رو هم براتون ننوشتم 

خیلی از اختلالات هستند که فرد مبتلا رو عقب مونده ذهنی نمیکنن و فرد مبتلا میتونه با وجود اون ها دیپلم از مدرسه عادی بگیره

برای مثال انیشتین میگن سندروم اسپرگر داشته و پروفسور جان نش که جایزه نوبل برده اسکیزوفرنی داشته 

من به خاطر این مشکلاتم اسیب های زیادی تو زندگی دیدم و هرگز قبول ندارم اسم سالم روی خودم بذارم

این خیلی مهمه که مشخص شه حداقل اسم بیماریم چیه و خصوصا اگه ژنتیکیه ژنتیکی بودنش مشخص شه چون من اگه ازدواج کنم باید قبل ازدواج این بیماری رو به شوهرم بگم چون اگه نگم میتونه با حکم تدلیس و بدون مهریه طلاقم بده و شوهرم بعد ازدواج میبینه من غیر طبیعی هستم و اگه این بیماری ژنتیکی باشه و بچه بیمار به دنیا بیارم شوهرم کلی عذابم خواهد داد 

کاربری دست دو نفره

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دوسال نیمه که من نه شب دارم نه روز هیچی منو خوشحال نمیکنه

سلام اسی جان ، خدا به دلت نگاه کنه دختر ، اسی جواب سوالمو میدی ، تو چه سنی ازمایش ژنتیکی (هول اگزوم)داد بچه تون ؟ من منتظر جواب ازمایشم ، یعنی زبونم لال مشکل ژنی وجود داشته باشه ، تو اگزوم معلوم میشه!

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
چون عضلاتش تحلیل میره دائم باید بره کاردرمانی

مشکلات عضلانی که میگن نباید کاردرمانی بره نباید خسته بشه دچار ضعف بیشتر میشه ؟

جابجایی نامتعادل کروموزومی که کل توانایی هاشو صفر کرده دختر قشنگ من یازده سالشه ولی فقط توانایی گریه ...

با آزمایش خون اگزوم فهمیدین مشکل بچه رو؟

چون از بچگی یه سری مشکلات داشتم مامانم نمیخواست باور کنه من مشکل دارم نبرد منو دکتر تو مهدکودک و مدر ...

جسمیه یا روحیه مشکتون ؟ اگه رو به پیشرفت نیس خداتو شکر کن ، بعضی بیماریها با افزایش ین خیلی ببخشید فرد رو از کا میندازه ، 

ان شالله شما تو اون طیف نباشین 

قلبم به درد اومد با تاپیکت عزیزم، من خادم حضرت معصومه هستم ،دوشنبه شیفت حرممه اگه لایق باشم اونجا بر ...

برا پسرهای منم دعا میکنی الهی خیر ببینی ،مرسی

چند بار تایپیک تو دیدم و ناراحتم برای دلت واقعا هم سخته آدم بمیره نبینه بچش مریضه ولی باید قوی باشی باید از پس بچت بر بیایی ناراحتی گلایه بی تحملی و گریه چیزیو درست نمیکنه روحیه بچتم داغون میشه فیلم هایی که از رو واقعیت ساخته شدن مثلا بچه فلج بوده ولی برنده مسابقه دو المپیک شده خیلی فیلم های دیگه اینجوری هم هست بزار با پسرت ببین بهش انگیزه بده هرچی هم بشه اون بچه بعد از خدا فقط تو رو داره بخاطر بچتم شده قوی باش 

۷ تا حمد شفا برای شفای گل پسرتون و بجه های دیگه میخونم 

الهی بحق شش ماهه ی امام حسین شفا پیدا کنن 

به حضرت علی اصغر متوسل شو میگن ایشون همبن که میخوان دست های کوچولوشونو بیارن بالا دعا کنن خدا برآورده میکنه حاجت رو 

امیدوارم پسرت و همه بچه های این سرزمین عاقبت بخیر بشن 🫂🌸

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید