2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و عاقل کمک کنید

336 بازدید | 28 پست

دوستم ساعت یک شب اومد پیشم .شوهرم نیست رفته دهات .گفت شوهرم همیشه ادعا داشت کسی جز من نگاه نمیکنه تا اینکه ب سرم زد و پیج فیک زدم .چت ها رو نشون داد شوهرش کلی حرف زده طرف ناز داده برا فردا غروب هم قرار گذاشته .بنظرت خیلی مردک خنگ نیست هنوز طرف ندیده زنشو فروخته .اینم بچه ندارع نیک میخوام جدا بشم .خلاصه امتحان کردن کار خوبی نیست 😐

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد

قهر کرده اومد پیشم صبح بره بیچاره شهرشون 

میگ آب نبود این شناگر خوب هست اینقد تو اون پیج تحویل گرفته 

مرد بخاطر اینه فردا غروب مثل دختر داره میاد شهرشون حاضر شد زنش بره 😒

کلا امتحان کردن کار درستی نیست

منم خیلی موافقم .در حال سکته زدن .سه تا قرص دادم بهش چشاشو ببنده 

من همیشه به شوهرم میگه ببین دلم میخواد امتحانت کنما ولی میدونم شکست عشقی میخورم 🤣🤣

چون واقعا مرد جماعت سست عنصره یه جا وا میدن 

واقعا واقعا واقعا امتحان کردم بزرگترین اشتباهه اول اینکه اون مرد اگرم‌نخواد کاری کنه ممکنه با این مساله وسوسه بشه 

دوما بیشترین ضربه رو خانم میخوره واقعا

♻️کارما♻️
من همیشه به شوهرم میگه ببین دلم میخواد امتحانت کنما ولی میدونم شکست عشقی میخورم 🤣🤣چون واقعا مرد جم ...

اره داغون شد چشاش پرخون 

می‌دونی به دختر نوشته تو بیا شهر ما جونمو میدم وقتی برسی ناموس منی .ازتون مواظبت میکنم 

اره داغون شد چشاش پرخون می‌دونی به دختر نوشته تو بیا شهر ما جونمو میدم وقتی برسی ناموس منی .ازتون مو ...

ولی عزیزم یه چیزم بگما خیلی خودتو دخالت نده تجربه ثابت کرده گاهی مردا بالاخره یه جوری زنشون رو قانع میکنن و برمیگردن سر زندگیشون بعد کاسه کوسه الکی سر شما میشکنه 

حواست باشه 

یه حد و حدودی بزار 

به هیچکس اعتمادی نیست 

♻️کارما♻️
اون دیگه از سست عنصری رد کرده ذاتش کلاااا کثیف بوده نکبت بیشرف

خودش همین میگم .میگه هنوز ندیده هول کرده .مامانم میگه آدم بخاطر پیج فیک زندگیش ول نمیکنه .گفتم بخاطر هول بودن و ذات خراب .

من همیشه به شوهرم میگه ببین دلم میخواد امتحانت کنما ولی میدونم شکست عشقی میخورم 🤣🤣چون واقعا مرد جم ...

من چندین بار همسرمو امتحان کردم جوری که میومد واسم تعریف میکرد ازشون اصلا یک درصد هم به ذهنش نمیرسید که کار من باشه و هر ۳ دفعه سر بلند بیرون اومد

ولی عزیزم یه چیزم بگما خیلی خودتو دخالت نده تجربه ثابت کرده گاهی مردا بالاخره یه جوری زنشون رو قانع ...

اره صبح می‌ره .جا نداشت اومد پیشم .صبح بره خونه پدرش .

ولی عزیزم یه چیزم بگما خیلی خودتو دخالت نده تجربه ثابت کرده گاهی مردا بالاخره یه جوری زنشون رو قانع ...

اره راست میگه تو بیچاره دلسوزی داری میکنی ولی سر تو خراب میشه اصلا خودتو قاطی نکن