2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 80 پست
تو سونو نگفت هماتوم داری یعنی قابل تشخیص نبوده یا بعد ایجاد شده ؟

اگه داشتی حتمامیگفت خونریزی هم علت های مختلف داره فقط رعایت کن حل میشه نگران نباش

مرگ برآمریکا(ازطرف جن بوداده)امضام صرفاجهت حرص دادن یه نفره

خب میگی سقط کردی

یکی سقط کردم با لخته و درد سه ماه بعد بازم باردتر شدم تهدید ب سقط بودم لکه بینی داشتم شیاف زدم سه ماه

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه داشتی حتمامیگفت خونریزی هم علت های مختلف داره فقط رعایت کن حل میشه نگران نباش

این ک نمیدونم سقط شده یا ن خیلی ناراحتم می‌کنه 

اگر بدونم شیاف رو قطع کنم 😔

این ک نمیدونم سقط شده یا ن خیلی ناراحتم می‌کنه اگر بدونم شیاف رو قطع کنم 😔

نه اینایی که گفتی علایم سقط نیست شیافم مرتب استفاده کن اون تاپیکم که گفتم حتمابخون 

نه اینایی که گفتی علایم سقط نیست شیافم مرتب استفاده کن اون تاپیکم که گفتم حتمابخون

بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای تشکیل قلب 

یعنی اگر خونریزی نداشتم صبر کنم تا انموقع 

بهم گفت دو هفته دیگه بیا برای تشکیل قلب یعنی اگر خونریزی نداشتم صبر کنم تا انموقع

شیافومرتب استفاده کن صبرکن تادوهفته دیگه سونوواژینال زیادشم خوب نیست نگران نباش چیزی نیست

شیافومرتب استفاده کن صبرکن تادوهفته دیگه سونوواژینال زیادشم خوب نیست نگران نباش چیزی نیست

اره خب الانم برم دکتر چون هفته ام پایینه بار واژینال باید انجام بدم 

اونسری رفتم دکتر برا اگه گفت اگر خون روشن شد دوتا شیاف بزار اما نگفت ک اگر سیاه یا لخته بود چی 

اره خب الانم برم دکتر چون هفته ام پایینه بار واژینال باید انجام بدم اونسری رفتم دکتر برا اگه گفت اگر ...

سیاه ولخته اصلاموردنداره فقط مرتب شیافواستفاده کن چیزی نیست من ادرارم کامل خون بودنگران نباش